Artvin Şoförler Odası Başkan Vekili Hurşit Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

2020-03-20 08:40:31

Artvin Şoförler Odası Başkan Vekili Hurşit Yılmaz  Son Yolculuğuna Uğurlandı

Artvin’in sevilen simalarından  Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Hurşit Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Yılmaz Kardeşler- Fırat Vinç Oto Kurtarmanın Sahibi  Murat, Ferhat, Fırat Yılmaz’ın babaları ve yıllarca Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekilliği görevini yürüten  Hurşit Yılmaz bir süredir tedavi altında olduğu Antalya Lara Medical Park Hastanesi’nde hayatını kaybetti.  

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Hurşit Yılmaz’ın cenazesi ise Seyitler Köyü Lomaşen Mahallesindeki  aile kabristanlığına  kılınan cenaze namazının ardından burada defin edildi.

Cenaze namazının aile mezarlığında kılındığı törende Yılmaz’ın oğulları ve yakınları dünyayı tehdit altına alan  koronavirüsü nedeniyle taziyeleri mesafeli bir şekilde kabul ettiler.

Acımız büyük!

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan yapılan açıklamada; “Artvin'imizin sevilen simalarından,şoförler odamızda uzun yıllar başkan vekili olarak görev yapan Hurşit Yılmaz Abimizin vefat haberi camiamızı ve tüm Artvin halkını derinden üzdü yılmaz ailesine,eş,dost ve camiamıza sabırlar diliyoruz. mekanın cennet olsun güzel insan” ifadelerine yer verildi.

Bizde gazetemiz çalışanları olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesine, dost ve akrabalarına ise sabırlar dileriz.

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com