Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’den Kamuoyuna Önemli Duyuru!

2020-01-15 08:36:50

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’den Kamuoyuna Önemli Duyuru!

Başkan Elçin: “Hizmet heyecanımızın azaltılması için uğraşanlara asla müsaade etmeyeceğim!”

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, sosyal medyada bazı kesimler tarafından anlamsızca eleştirilerek hakarete maruz kaldıklarını belirtti. GOODY MARKA Köpek mamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada; “Son günlerde sosyal medyada, geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız Hayvan Yaşam Merkezindeki köpekler için almış olduğumuz GOODY MARKA köpek maması için, yapılan yorumları büyük bir üzüntü ile takip ettiğimin bilinmesini isterim.

Hayvan yaşam merkezimizde şuan yaklaşık 270 civarında bakımını üstlendiğimiz hayvan dostumuzun her gün bakımları ve yemek ihtiyaçları belediyemiz personelleri tarafından karşılanmaktadır.

Bakımını üstlendiğimiz köpeklerimize Kamu kurumlarına ait yemekhanelerden ve yurtlardan günlük toplanan yemekler, düzenli bir şekilde köpeklerimize verilerek onların doğal ortamda yaşamasını sağladığımız gibi, doğal bir şekilde beslenmelerini sağlamak içinde büyük bir çaba içerisindeyiz.

Sosyal medyada bazı kesimler tarafından anlamsızca eleştirilen ve hakaretlere maruz kaldığımız GOODY MARKA köpek maması, Tarım ve Orman Bakanlığınca onaylı, ülkemizde birçok büyük market ve Alışveriş sitesinde satışta olan bir üründür ve köpeklerimizin günlük kalsiyum, fosfor, potasyum, sodyum, vitamin ve mineral ihtiyaçlarının karşılanması için, Belediyemizce satın alınarak Hayvan Yaşam Merkezindeki köpeklerimize Belediye personeli tarafından verilmektedir.

Bütün iyi niyet ve çabalarımıza rağmen Sosyal medyada yapılan küfüre varan hakaretler ile karşı karşıyayız.

Sokak hayvanlarının siyasete alet edilmemesi gerektiğini düşünmekte olup, bundan sonraki eleştirileri dikkate almayacağımız gibi haksız ve küfüre varan hakaretlerde bulunanlar hakkında yasal işlem başlatacağımızı özellikle belirtirken, hizmet heyecanımızın azaltılması için uğraşanlara asla müsaade etmeyeceğimi ; Kamuoyuna saygıyla bildiririm.” İfadelerini kullandı.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com