NEVŞEHİR(MHA) Son yıllarda hızla gelişen, içerisinde yepyeni spor tesisleri katılarak Türkiye’nin örnek spor komplekslerinden biri haline getirilen Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksinde güvenlik tedbirleri de oldukça geliştirilmiş durumda.

Edinilen bilgiye göre MOBESE kameralarının yanında, il müdürlüğünün kompleksin değişik alanlarına yerleştirdiği kameralar sayesinde Spor yapmaya gelen 7’den 70’e herkes güven içerisinde bu aktivitelerini gerçekleştirebilecekler.

İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in üzerinde hassasiyetle durduğu güvenlik tedbirlerinin kompleks içerisinde en uygun hale getirilmesi çalışmalarının 2015 yılında gerek duyulması halinde geliştirilebileceği belirtiliyor.

Özel güvenlik Personellerinin de yer aldığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde ister çim sahaların etrafından yürüyüş yaparak sağlıklı kalın, ister açık basketbol sahasında gönlünüzce basketbol oynayın.

Bu arada geçtiğimiz yıllarda sevgililerin buluşma noktası haline gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksinde son birkaç yılda alınan tedbirlerle artık gelişi güzel bu tür hadiselerin de önüne geçilmiş olması dikkatlerden kaçmıyor.