Arsuz Samandağ Turizm Yolunda Sona Gelindi

Arsuz Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre ; Arsuz – Samandağ yolu Hatay Valisi Rahmi DOĞAN ‘ın büyük destek ve gayretleri ile tamamlanma noktasına gelirken yıllar önce faaliyetine son verilmiş olan ve bölge için emniyet ve asayiş hizmetlerinin en seri şekilde götürülmesi adına ehemmiyet teşkil eden Kale Mahallesi Jandarma Karakolu binası da yeniden inşa edilerek faaliyete geçiriliyor.

Kaymakam Musa SARI beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan KARAKAŞ ile birlikte yolun son durumunu yerinde incelerken, yolun bitme noktasına geldiğini, yan şarampol eklentilerinin yapıldığını, tabela çalışmaları ve bisiklet yolu boyanması gibi çok küçük işlerinin kaldığını ve çok kısa bir sürede faaliyete geçeceğini ve büyüleyen manzarası ile bir turizm yolu olacağını ifade etti.

SARI , ayrıca bisiklet yolu ve bir takım sosyal donatıları da etrafında barındıracak olan bu yolun tamamlanmasına yakın bir sürede de yine eskiden Kale Mahallemizde bulunan ancak kapatılmış olan Jandarma Karakolu binasının da yeniden inşa edilerek, merkeze uzak olan bu bölgede emniyet ve asayiş hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde götürülmesi yönüyle de dosta güven, düşmana korku salacak bir öneme sahip olduğunu belirtti.
Kaymakam SARI ve mahalle sakinleri gerek yolun, gerekse de Jandarma Karakolunun faaliyete geçeceğinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederken Hatay Valisi Sayın Rahmi DOĞAN ’a teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.

Arsuz Samandağ Turizm Yolunda Sona Gelindi Arsuz Samandağ Turizm Yolunda Sona Gelindi Arsuz Samandağ Turizm Yolunda Sona Gelindi

Önceki İçerikİskenderun TOKi konutlarına ulaşım hizmeti başladı
Sonraki İçerikBelen’e 15 Yataklı Devlet Hastanesi Yapılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.