1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan,uçakta anons yaparak bayramlaştı
Arslan,uçakta anons yaparak bayramlaştı

Arslan,uçakta anons yaparak bayramlaştı

Bakan Arslan, uçakta anons yaparak yolcuların bayramını kutladı

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, THY uçağında yolculara sürpriz yaptı. Uçak içi anons sistemini kullanarak yolcuların bayramını kutlayan Bakan Arslan, minik bir yolcunun da elini öptü.

Memleketi Kars'a gitmek üzere Türk Hava Yolları'nın Ankara-Kars seferini yapan uçağına binen Bakan Arslan, yolculara sürpriz yaptı. Kabin memurlarının kullandığı anons sisteminden yolcuların bayramını kutlayan Arslan, "Değerli yolcularımız iyi bayramlar diliyoruz. Hepinize sağlık, afiyet içerisinde huzurlu nice bayramlar diliyorum inşaallah. Karslı olanlar evlerine hoş geliyor. Misafirlerimiz varsa onlar da memleketimize hoş geliyor. İyi bayram dileklerimi ben tekrar iletiyorum. Sizlere, ailenize, çoluğunuzla çocuğunuza sağlık afiyet diliyorum. Memleketimize Rabbim inşallah huzurlu günler nasip eder" ifadelerini kullandı.

Yolcularla bayramlaşarak sohbet eden Arslan, kendisiyle bayramlaşmaya gelen küçük bir yolcunun da elini öptü. 'İyi yolculuklar' dileyen Bakan Arslan’ı yolcular da alkışladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.