İsmi Afşin-Elbistan B Termik Santrali'nin konferans salonuna verilen Kemal Arslan'ın  ailesi, bu duyarlılıklarından dolayı santral ve sendika yönetimine teşekkür etti.

Afşin-Elbistan B Termik Santrali konferans salonuna, santralde görev yaptığı günlerde yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Kemal Arslan'ın adı verildi. Tes-İş Sendikası Afşin Şubesi ve Afşin-Elbistan B Termik Santrali idari yönetiminin aldığı bu karar Arslan ailesini de sevindirdi. 

Arslan ailesi adına konuşan merhum Kemal Arslan'ın oğlu Ali Arslan, karardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kararı alan ve uygulayan tüm yöneticilere teşekkür etti.

Arslan, "Geçtiğimiz yıl Ekim ayında kaybettiğimiz, aile büyüğümüz, babamız Merhum Kemal Arslan'ın böyle bir tesiste isminin yaşatılacak olması, ailesi olarak bizleri memnun etmiştir. Böyle bir kararı alan ve uygulayan tüm idarecilerimize, sendika temsilcilerine ve çalışma arkadaşlarına içtenlikle teşekkür ediyoruz. Söylenecek çok söz var ama duygularımızı ifade etmekte zorlanıyoruz. Aile olarak tekrar bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi