Arnavutluk taraftarı Fransa milli marşını ıslıkladı

Arnavutluk taraftarı Fransa milli marşını ıslıkladı
Arnavutluk taraftarı Fransa milli marşını ıslıkladı © Reuters
© Reuters
By Euronews
Haberi paylaşınYorumlar
Haberi paylaşınClose Button

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme maçında Arnavutluk'la karşılaşan Fransa kötü bir sürprizle karşılaştı. Bir grup taraftar maç öncesi okunduğu sırada Fransız milli marşını ıslıkladı.

REKLAM

Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri kapsamında karşı karşıya gelen Arnavutluk - Fransa maçında konuk ekip Fransa'nın milli marşı ıslıklandı.

Franceinfo'ya konuşan Fransız savunma oyuncusu Clément Lenglet deplasman maçlarının her zaman zorlu geçtiğini ancak "sahada işlerini yaptıklarını ve en önemli olanın bu olduğunu" belirtti. Lengle, "Marşın ıslıklandığını duymak hiçbir zaman kolay değil." dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa-Arnavutluk maçının Paris'te oynanan ilk ayağında yanlışlıkla Andorra milli marşının çalınması ve ardından Ermenistan halkından özür dilenmesi üzerine Arnavut başbakana üzüntüsünü dile getirmişti.

Türkiye ile aynı grupta bulunan Fransa, Arnavutluk'u 0-2 mağlup etti. H Grubu'nda yer alan Türkiye ve Fransa elemeleri geçerek İngiltere'de önümüzdeki yıl düzenlenecek turnuvaya katılma hakkı kazandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu son maçında deplasmanda Andorra'yı 2-0 yenerek elemeleri galibiyetle tamamladı.

Haberi paylaşınYorumlar

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Türkiye İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nda zafer elde etti

Avrupa futbolunda Ronaldo rüzgârı

Avrupa futbolunun geleceği mercek altında