Haberler

Arkadaşına Sinirlendi, Elindeki Çekiç İle Kendi Arabasını Parçaladı

Güncelleme:

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde arkadaşına emanet olarak verdiği otomobilin kendisine kazalı geri verilmesi durumuna sinirlenen genç adam, aracını elindeki çekiçle parçaladı.

Sakarya'nın Kocaali ilçesi Yeni Mahalle'de yaşanan olayda tarım işiyle uğraşan 24 yaşındaki Atakan Hoşbaş 35 bin TL'ye aldığı otomobilini 2 buçuk ay önce bir arkadaşına emanet olarak verdi. Arabayı sağlam bir şekilde alan arkadaş ise bir süre sonra aracı kazalı bir şekilde Hoşbaş'a geri getirdi. 2 buçuk aydır hiçbir masrafı karşılanmayan ve bu duruma sinirlenen Atakan Hoşbaş ise, "Arabamı 2 buçuk ay önce arkadaşıma emanet ettim. Arabamı çarptı getirdi. Verirken iyiydi, verdikten sonra kötü oldum. Arabamda kötü oldu, şimdi ne yapayım ben buna" dedi ve elindeki çekiç ile arabayı iyice parçaladı.

''ARABAYA DA BİNMİYORUM ARABA DA İSTEMİYORUM''

Arabada 11 bin TL civarında masraf oluştuğunu ve 2 buçuk aydır arkadaşının bu masrafı karşılamadığı için sinirlenerek otomobilini iyice parçaladığını söyleyen Hoşbaş, "2 buçuk aydır arabam burada duruyor, arabamı yaptırmıyor. Bende bu duruma kızdım, sinirlenerek arabayı iyice parçaladım. Sizlere tavsiyem, arabanızı emanet vermeyin. Verip kötü olacağınıza, vermeyip kötü olmanız daha iyi bence. Yaklaşık 8 ay önce aracı 35 bin TL'ye almıştım. Şuanda serviste tahmini olarak 11 bin TL'lik bir masraf istiyorlar. Arkadaşım ise masrafını karşılamıyor. Mağdur kaldığım için böyle oldu ve aracı daha çok parçaladım. Bundan sonra arabaya da binmiyorum, araba da istemiyorum." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaali Sakarya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (19)

İhtiyar öğretmen:

laik sistemin ürünleri bunlar.

3
13
yanıtYanıtla
kesinlikle:

MALA MÜLKE DEĞER VERENDEN DOST OLMAZ. VERDİĞİ MALA DEĞİL VERDİĞİ CANA ZARAR GELMEDİĞİNİ DÜŞÜNEN ADAMDIR.

1
14
yanıtYanıtla
DOSTUM:

BUNDAN SONRA DOSTUM DEĞİLSİN. . . .

5
2
yanıtYanıtla
RİCH MEN:

SİZ SİZ OLUN KİMSEYE BANKÖRLÜK YAPMAYIN BIRAKIN O MUNDAR LAR SİZE CİMRİ DESİN BU MİLLETE VERİRSEN İYİ OLURSUN VERMESSEN KÖTÜ BEN BİR KERE KOMŞUYA AKBİLİMİ DOLU VERDİM HERGELE BOŞALTIP İADE ETTİ BU MİLLETE İYİLİK YARAMAZ EN İYİSİ AL GÜLÜM VER GÜLÜM BİR ŞEY İSTEYEN BEDELİNİ ÖDEMELİ

3
4
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

AKIL SATILIK BEYLER AKIL! ALMAK İSTEYENLER SIRAYA GİRSİN!

3
3
yanıtYanıtla
MURTAZA:

BEN 10 BİN VERİRİM BU HALİNE VERECEKSE CEVAP YAZSIN BANA

3
1
yanıtYanıtla
urfalı:

aile terbiyesi eksik ondan yapmış şimarık

1
2
yanıtYanıtla
özkan70:

URFALI aile terbiyesi derken herşey ailedenmi kaynaklanıyor çözemedim. . . adam tepki olarak bi eylem yapmış şahsına şımarık demene okey aileyi nerden biliyosun nasıl terbiye verdiği hakkında bir bilgin varmı?BENCEDE SENİN AİLENİN TEK EKSİĞİ BABANIN YADA ANNENİN KORUNMASI OLMASIDIR. . ÖN YARGI İNSANI YER İNSANLIĞI BİTİRİR.

yanıt0
yanıt0
Burma:

Benim arabam 5 milyar ama kimseye vermem. Ne olur ne olmaz.

3
0
yanıtYanıtla
MY~:

Yazık günah be. . arkadaşını parçalasan bu kadar acımam

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title