MENÜ

‘Arıza lambası' yine yandı!

Abone Ol Google News

İlginçtir, devre başlarını doğru oynayıp Azubuike merkezli hücumlarda gole de yaklaşan Rize, oyunun devamını bildik kontra hücumlara ayırdı. Oysa daha fazlasını yapabileceklerini göstermişlerdi.

Haberin Devamı

Başakşehir, hem topun uygun yerde kapılmasında hem topu ele geçirdiği anda devamında neyi, nasıl yapacağını bilen bir takım. Lakin onların da en önemli sorunu; Visca. Sanki başka ondan başka oyun planları yokmuş gibi...

Clichy-Mossoro-Elia üçlüsü ters kanattaki takımdaşları kadar üretken olamadıkları için Başakşehir, Visca’ya yüksek bağımlılıkla oynamak zorunda kalıyor.

Ve, Attamah-Mahmut tandemi, Muriç’i bomboş bırakınca da olanlar oldu. Oyun da git gele döndü bir ara. Başakşehir bildiğini unuttu ve topu öne taşırken telaş oyununa geçti.

Arda ve Adebayor’un oyunu değiştirebilmesi de mümkün görünmüyordu, olmadı da.

Ne oldu?

Maç VAR’a kaldı ve hakem de ekrana bakarak son sözü söyledi.

Gecenin sorusu

Ligin bitimine 5 hafta varken puan farkı 1 maç kaybına kadar geriledi. Acaba ‘Başakşehir kayrılıyor’ diyenler ile ‘VAR iyidir’ diyenler hangi cümlelerle, nasıl tartışacaklar? Merak ediyorum..

Haberin Devamı

Maçın starı

Düşünmeksizin Rize kalecisi Gökhan Akkan. Öyle toplar kurtardı ki, takımını hem maçta tuttu hem de aradıkları fırsatlar için zaman yarattı. Rize’nin oyun aklı Azubuike’yi de not etmek gerek.

Maçın olayı

Başakşehir’in bir maçı daha (diğeri Kayseri deplasmanı) son dakikada penaltıyla berabere bitirmiş olması!

Kısa mesaj

Sona yaklaşırken Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Başakşehir’de geçmişte oluğu gibi ‘arıza lambası’ yine yanmaya başladı.

YORUM YAZ