İstanbul'da faaliyet gösteren Arıtaş Mahallesi Derneği birinci kuruluş yıldönümünü muhteşem bir konser ile kutlamaya hazırlanıyor.

Gurbette yaşayan Afşinliler 26 Şubat 2017 Pazar günü Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek,  Asrın Ozanı Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Emrah Mahzuni'nin katılacağı konser ve yemek organizasyonunda bir araya gelecek.

Etkinlik ile alakalı derneğin sosyal medya hesabından bilgi veren Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Adem Çelik,  " İstanbul'da yaşayan Afşinliler ile Arıtaş Mahallesi Derneğimizin 1. kuruluş yıldönümü münasebetiyle 26 Şubat 2017 Pazar günü, saat 19.00 -23.00 arası düzenlenecek yemek ve konserde bir araya gelmek istiyoruz. Gurbette yaşayan hemşerilerimiz için düzenleyeceğimiz etkinlikte emrah Mahzuni en güzel türküleriyle bizlerle olacak. Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri'nde verilecek konsere kesin katılmak isteyenlerin derneğimize isimlerini yazdırması gerekiyor." dedi.

Organizasyon için irtibat

Adem Çelik: 0532 331 69 98
Mehmet Bağcıvan: 0539 588 98 04
Dernek No: 0552 246 34 46

Yer: Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri (Adres: Topkapı Mah. Paşaodaları Sokak Eresin Oteli Yanı - Topkapı / İstanbul
(Otopark vardır)
Konser yemekli olup, katılım ücreti kişi başı 30.00 TL'dir, giriş biletinizi salon girişinde bilet görevlisinden alabilirsiniz.
(menü; köfte, pilav, salata, su, kola olarak belirlenmiştir)

Adem Çelik, Fadime Dağli Atak, Mehmet Bahçıvan, Nusret Ceran, Av. İsmail Yildizturan, Ali Yayici, Sabit Yılmaz, Yusuf Ozberk, Arslan Candemir, Bülent Köroğlu. Hasanali Pamuk, Yusuf Doğan Ekrem Candemir, Musa Türkmen
 

Editör: Haber Merkezi