Arıt Spor Salonu tamamlanmak üzere

AK Parti Bartın Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, inşaatına geçen yıl başlanan Bartın Merkez Arıt Kapalı Spor Salonu’nun tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Milletvekili Tunç’un geçen yıl Maliye Bakanlığından sağladıklarını ödenekle il özel idaresinin ek yatırım programına alınan ve 11 Nisan 2017 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan Bartın Merkez Arıt Kapalı Spor Salonu’nun tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Hasankadı Spor Salonunun da yakında ihale edileceğini belirten Milletvekili Tunç, Arıt ve Hasankadı beldelerimizde kapalı spor salonu bulunmadığı için çocuklarımız ve gençlerimizin özellikle kış aylarında beden eğitimi derslerini yapamadıklarını,

girişimlerimiz neticesinde Maliye Bakanlığından talep ettikleri ödeneklerle Arıt ve Hasankadı kapalı spor salonu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Arıt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.