Arif Gülen;  ‘KERVAN YOLA ÇIKTI BU KERVAN DURMAZ’

Arif Gülen; ‘KERVAN YOLA ÇIKTI BU KERVAN DURMAZ’

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi.

Kısa sürede kulübe güvenilir ve kurumsal bir yapı kazandıran, transfer tahtasını açtıklarını ve transfer ettikleri futbolcuların olduğu müjdesini veren Gülen, Darıca Gençlerbirliği camiasını umutlandıran açıklamalar yaptı. 

DARICA FUTBOLCU FABRİKASI OLACAK
Darıca Gençlerbirliği futbolcu fabrikası olacak. Özgür hocadan sonraki yılın transferini açıklıyorum ‘Kiko Lopez’ Real Madrid alt yapı koordinatörü artık Darıca Gençlerbirği altyapı koordinatörü olacak. Söylemleri eylemlere dönüştüremezsek hiçbir şey ifade etmez. Bazı şeyler bir bina dolusu para ile yapılamaz. Önce hayal etmek gerekir sonra o hayale inanmak gerekir. Tıpkı ‘O futbolcu sensin’ projesi gibi. 

Bu proje sadece bölgemize değil zaman içerisinde Türk futboluna yarar sağlayacaktır. Bu projemizde önce hayal ettik inandık ve şimdide spor severleri inandıracağız ve sonra Darıca Gençlerbiliği kendi parasını kazandığı zaman kimseye minnet etmeden o döngüyü sağlayabilirse en çok mutlu olacak kişiler bizleriz.
KOLAY İŞLER BAŞARMADIK
Çok zor bir süreçte sorumluluk aldık. En zor şey inandırmaktır. Parayı ararsın bulursun fakat o parayı doğru kullanmak önemli olan. 6 ay önceki toplantıda “ 2.ligde kalmak kolay bir şey değil düşeceksek te onurumuzla şerefimizle düşeceğiz.” Demiştik. 
SSK BORCUNU DA KAPATIYORUZ
100 bin liralık SSK borcunu kapatıyoruz. İki tane hocamızın parası hazır ancak eylül ayına kadar ödemeyeceğiz. Bizim bir duruşumuz olmalı bizi kimse para ile terbiye edemez. TFF ye karşı bir duruşumuz var. Ben Türkiye Futbol Federasyonuna   öz güven ile gittim. Geçen sene sahipsiz olduğumuz için hakemler, vurdu bize. Bazen kaybetmeyi skorlar belirlemez. İlerde belki Darıca iyi ki düşmüş, iyi ki o zorlukları yaşamış diyecekler. Bir takım düşünce iyi ki düşmüş denilir mi? 


Hani bir deyim vardır ya her şerde bir hayır vardır diyeceğiz. Birinci derece kimseden maddi bir talebimiz yok. 

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE SİYASET ASLA OLMAYACAK
Kervan yola çıktı kervan yolda dizilecek Allah’tan bir zeval gelmez ise bu kervan durmaz. Benim Darıca Gençlerbiliği’ne yaptığım en büyük iyilik siyaseti takımdan çıkardım. Darca Gençlerbiliği’nin içinde siyaset sadece sevimli hali ile var. Önümüzdeki 5 yıl için yeni tesisleşme yolunda projelerimiz var.15 yıldır bir hayvan pazarı davası var. 200 tane çadırdan 20 tane çadırı aldık. Biz şimdi bu 20 çadırı en yüksek fiyattan satmaya çalışacağız. 

150-200 bin gelir hedefliyoruz. Muzaffer başkanının iyi niyetinden şüphe etmedim.Belediyenin borçları var. Gücü yok. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 
Nene hatun stadı bir an önce düzeltilmesi lazım.
Hocalarımızın kişisel diyaloglarıyla fiyatı aşağı çekerek anlaştığımız oyuncular var. Prensipte anlaştığımız bir çok oyuncu var. Görüşeceğimiz 10 tane daha oyuncu var. 
Cuma günü anlaştığımız futbolcuların peşinatlarını ödeyeceğiz.
Mütevazi bir takım oluşturuyoruz. 
Bu ligin 4-5 büyüğünden biri olmak istiyoruz.

BÜYÜK KONUŞMAYACAĞIZ İŞ YAPACAĞIZ
Şunun garantisini vereceğiz artık Darıca Gençlerbirliği camiasının bu takım düşer mi gibi bir endişesi olmayacak. 
Bu takım daha iyi neler yapabilir noktasında beklentileri olacak. 
Hiçbir zaman büyük konuşmayacağız. Bizim hedeflerimiz uzun yarım sezonluk hedefimiz yok. 
Darıca Gençlerbirliğini kendi şirketimiz gibi yönetiyoruz. 
Dışarıdan akla ihtiyacımız yok. 
Darıca Gençlerbirliği bizim değil, burası ben Darıca’lıyım diyen herkesin. 
Gün gelecek bu kulübün hissesi Darıca halkına açık olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.