SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Fazıl Say'ı Bekliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:23
Arguvan Fazıl Say'ı Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

5 Temmuz Pazar günü Arguvan Nazım Hikmet Meydanında Konser verecek olan Dünya Starı ve günümüzün Mozart’ı Fazıl Say'ın Arguvan'a gelecek olmasından dolayı Arguvan'daki hareketlilik giderek artıyor.

Arguvan Belediyesi de hummalı bir çalışma içerisine girerek Arguvan'a gelecek olan misafirleri en iyi bir şekilde ağırlayabilmek için özenle çalışıyor.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise çalışmalar hakkında bilgi vererek Fazıl Say’ın Arguvan’a gelmesinden dolayı büyük bir heyecanın yanında gururlu ve mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Kızıldaş, 5 Temmuz günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek Fazıl Say ve Serenad Bağcan Konserine tüm müzikseverleri Arguvan’a davet etti.

Fazıl Say, Cumhuriyet Gazetesinde yazdığı köşe yazısı ile kendini bir kez daha Arguvanlılara hayran bıraktı.  Arguvan’da şimdiden Fazıl Say’ın gelebilecek olmasının heyecanı yaşanıyor. Fazıl Say ve Serenad Bağcan’ın 5 Temmuz Pazar Günü Saat 20.00’da gerçekleştirilecek konserinde Arguvanlılara sürprizi olduğu da öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız