Bu yıl ilk kez yapılan Uluslararası Kaçkar Bisiklet Yarışı Kültür ve Sanat Festivali'nin finaline Ardeşen Belediyesi ev sahipliği yaptı. Ardeşen Belediyesi sponsorluğunda yapılan gala gecesi öncesi konuk ekipler Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu'nu başkanlık makamında ziyaret ederek ülkelerinden getirdikleri hediyeleri kendisine takdim etti. Heyet belediye binasının önünde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Ardeşen İlçe Kaymakamlık önünden festivalin yapılacağı yer olan ilçe eski otobüs terminaline yürüdü ve ardından gala gecesi start aldı.

Türkiye Amasya Gençlik Merkezi, Azerbaycan, İran, Romanya, Sırbistan ve Gürcistan'dan halk oyunları ekipleri ülkelerinin kültürünü halk oyunları dansları ile tanıtırken protokol tarafından her bir ülkeye belediye ve organizasyon heyeti tarafından hediye verildi.

Şölen havasında geçen gala gecesine Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, Mustafa Ön, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Önder, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Öney, Cumali Özdoğan ve Zafer Sual katılırken, gecenin sonunda Karadenizli sanatçı Vira Cemal sahne aldı.

Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu

Editör: Haber Merkezi