1. HABERLER

  2. Ardahanlılar Derneği’nden Saz Kaz Günü
Ardahanlılar Derneği’nden Saz Kaz Günü

Ardahanlılar Derneği’nden Saz Kaz Günü

Ardahanlılar Derneği’nden Saz Kaz Günü

A+A-
Gölbaşı Dernekler Platformu tarafından organize edilen ve her hafta bir dernek tarafından düzenlenen etkinlik programında bu hafta Ardahanlılar Derneği program düzenledi. Gölbaşı Ardahanlılar Derneği de ‘Saz ve Kaz’ adlı program düzenledi.

Gölbaşı Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinde düzenlenen ‘Saz ve Kaz’ adlı programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve Gölbaşı’nda bulunan Hemşeri Dernekleri temsilcileri ve davetliler katıldı. Programda gelen misafirlere bulgurlu Kaz yemeği ikram edilirken, Ardahanlı Aşıklar seslendirdikleri Türküler ile gelen konuklara keyifli dakikalar yaşattılar.

Düzenlenen programda konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Bizim Birliğimizi ne siyaset nede başka hiç bir şey bozamaz diyerek, ‘Gölbaşımızda 81 vilayetimizin insanı olduğu bir ilçeyiz. Bizim birliğimizi beraberliğimiz ne siyaset nede başka bir şey bozamaz. Biz Gölbaşılıyız. Gölbaşı halkı ile birlikte olmak onların yanında olmak için varız. Bugün burada bizleri bir araya getirenlere ve bu programı düzenleyenlere teşekkür ederim’ dedi.
Bu haber toplam 1348 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.