Haberler

Arda Turan'ı otel vatandaşı mağdur etti

Güncelleme:

Sütlüce'de Arda Turan'ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması nedeniyle bir apartman çökmüştü. Çökmenin ardından çevrede bulunan binalarda derin çatlaklar oluştuğu görüldü. Maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlar duvarları çatlayan evlerde yıkılma tehlikesine rağmen yaşamaya devam ediyor.

İstanbul, Sütlüce'de geçtiğimiz Temmuz ayında İmrahor Caddesi üzerinde Arda Turan'ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında toprak kayması yaşanmış, tahliye edilen 4 katlı Ertürk Apartmanı çökmüştü. Apartmanın çökmesi nedeniyle çevrede bulunan binalar da hasar gördü. Binalarda büyük çatlaklar meydana geldiği görüldü.

MAĞDUR VATANDAŞLAR YARDIM BEKLİYOR

Bina sakinleri duvarları çatlayan evlerde tehlikeye rağmen yaşamaya devam ediyor. Mağdur olduğunu söyleyen bir vatandaş evlere lağım suyu aktığını, duvarlarda çok derin çatlaklar olduğunu fakat kendilerine herhangi bir yardım gelmediğini belirtti. Evlerden çıkacak maddi güçleri olmayan vatandaşlar yardım bekliyor.

"ARDA TURAN BURALARI YIKTI"

Duvarları çatlayan evinde tehlikeye rağmen yaşamak zorunda kalan bir vatandaş, "Mağdurum. Tehlikeli ama evde kalıyoruz. Burada bina yıkıldı. Ben yardım falan görmedim. Konu mahkemede. Biz de evin içinde oturuyoruz. Hep çatlamış, yıkılabilir. Arda Turan hiç gelmedi buralara hiç görmedik. O buraları yıktı. O burayı başladı yapmaya, oynatmaya 4 katlı bina oradan aşağıya indi. Bina hep kaydı gitti. Arda Turan'ın inşaatıydı, hiçbir yetkili gelmedi. Lağım suyu evlere akıyor. Evler lağım suyu dolu. Binalar hep çatlak. İçeride de var çatlaklar. Allah sonumuzu hayır etsin, ne yapalım oturuyoruz. Bina çökünce bizim binalar da hep çatladı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (11)

messy:

Adamın şu ülkeye bi hayrı dokunmadı. .

37
12
yanıtYanıtla
NIRFANA:

Senin çok dokundu.gururumuzsun.

yanıt2
yanıt3
EMOXX:

Adam parasını vermiş arsayı satın almış, gitmiş iznini almış inşaat için herşey normal millet sırf arda turan yapıyor diye işine taş koymaya iftira atmaya çalışıyor. orada inşaatı emlak konut yada yda yapsaydı haberlere konu olacakmıydı acaba ? çok değişik bir ülkeyiz.

23
24
yanıtYanıtla
haklısın46:

haklı.

yanıt7
yanıt4
arda:

az bekleyin ya daha maaşı almadım hayat çok zor enflasyon düştü diyorlar ama düşmedi ki

19
6
yanıtYanıtla
FATİH TERİM:

Ayıp sana be arda. o kadar boş yere oynatıp para kazandırmışığım var sana

yanıt27
yanıt4
DORDULUKTAN:

Arda’nın Galatasaray’a transferi netleşti ya Fener medyası mesaiye başladı.karalama kampanyası Fener zihniyetidir.nerede Fener orada pislik.

4
6
yanıtYanıtla
Yalan dolan:

Hahahaha aslında kesin emin olmamakla beraber arda turan iyi bir insan ama en büyük suçu sicili çok bozuk bir teknik direktörün öğrencisi olması körle yatan şaşı kalkar miş

4
0
yanıtYanıtla
Arda:

İmparatorun elinden öperim

2
1
yanıtYanıtla
ne zaman uyanırız:

Yıkılan konutların sorumlusu İNŞAAT RUHSATINI veren kurum. . Birilerine şirinlik olsun diye verilen ruhsat ve göçükler. . . bu işte herkes kadar bu sakallı çocuk ta zarara girmiştir. . kim bilir neler ödedi. . normal insanlar normal işlei kovalar, çılgın proje kovalayanlar çıldırmışlar mı ne ? biz uyumaya devam, ,

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title