Arda Turan'dan derbi sonrası flaş sözler: "Büyük acılar..."

17.01.2021 - 21:11 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 21:15

Galatasaray kaptanı Arda Turan 2-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan, yenilgi için neler söyledi, taraftarlara nasıl bir mesaj verdi? İşte Arda Turan'ın Galatasaray maçı sonrasındaki açıklamaları...

Arda Turan'dan derbi sonrası flaş sözler: "Büyük acılar..."

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularından biri olan ve kaptanlık yapan Arda Turan, 2-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisi sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu. Arda Turan, derbi sonrasında taraftarlara seslendi.

"Ufak tefek hatalar sebebiyle büyük acılar çekebiliyorsunuz"

Maçla ilgili değerlendirmesinde Arda Turan, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Oyun başa baştı. İstediğimiz gibi gidiyordu. Deplasmanda oynuyoruz, berabere gittikçe bizim için açılacaktı. Futbolda ufak tefek hatalar sebebiyle büyük acılar çekebiliyorsunuz. Yarın unutmamız gerekiyor. 3 gün sonra bir maç daha var" diye konuştu. 

"7 gün sonra yine lider olabiliriz"

Ayrıca Galatasaray kaptanı, "Kaybedecek bir maç olmadığını düşünüyorum ama futbol böyle. Beşiktaş da iyi mücadele etti. Tebrik ediyorum. Biz Galatasaray'ız. hiçbir zaman beraberliği ya da mağlubiyeti istemeyiz. Fatih Terim'in de felsefesi böyledir. 15 gün önce liderlik, 7 gün sonra yine lider olabiliriz. Lig böyle bir lig" ifadelerini kullandı. 

Taraftarlara mesaj

Galatasaray taraftarlarından destek isteyen Arda Turan, "Biz bir aileyiz. Çarşamba günü bunu telafi edeceğiz ve en kısa zamanda liderliğe geri döneceğiz. Toparlanamayacak bir şey yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler