Arda Turan’a 4 ayrı suçtan dava

Arda Turan'ın şarkıcı Berkay’la yaşadığı kavgayla ilgili iddianame hazırlandı.

Yayınlanma: 15.10.2018 - 23:47
Abone Ol google-news

Futbolcu Arda Turan’ın Emirgan’da bir eğlence mekânında şarkıcı Berkay Şahin’in burnunu kırmasıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. Turan hakkında, ‘cinsel taciz’, ‘ruhsatsız silah bulundurmak’, ‘genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak’ ve ‘kasten yaralama’ suçmalarıyla; Şahin hakkında ise ‘hakaret’ suçlamasıyla iddianame düzenlendi.

İddianamelerde Turan’ın 12.5 yıla, Şahin’in 2 seneye kadar hapsi istendi. Şahin hakkındaki ‘tehdit’ suçlamasından ise takipsizlik verildi. Şahin’in avukatı dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçeyle başvurarak Turan’ın ‘tehdit’, ‘genel güvenliği tehlikeye sokma’, ‘taciz’ ve ‘adam yaralama’ suçlarından tutuklanmasını talep etti. Dilekçede Turan’ın eğlence mekânında Berkay Şahin’e saldırdığı aktarılırken, Başakşehirli futbolcunun daha sonra hastaneye gittiği ve Berkay Şahin’i silahla tehdit ettiği belirtildi. Dilekçede, Turan’ın ‘sözlü taciz’, ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’, ‘silahla tehdit’ ve ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçlarından tutuklanması ve hakkında kamu davası açılması istendi.

Başakşehir yönetimi toplandı

Öte yandan Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu, dün akşam gündemle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Konu hakkında bugün Başakşehir’den yazılı bir açıklama yapılacak.

<haber-yatay:1112258,1111977,1111453,1110511>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler