Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan'dan flaş paylaşım! UltrAslan'a yanıt verdi! - Galatasaray Haberleri

        Arda Turan paylaşımıyla yine gündeme oturdu! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamayla "Ben Arda'ya ikinci bir şans verilmesinden yanayım" derken Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'dan da konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

        UltrAslan "Şayet Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir" ifadeleri kullanırken tecrübeli futbolcu da bu paylaşıma yanıt verdi.

        Twitter hesabından bir paylaşım yapan Arda Turan, Gheorghe Hagi'nin bir golünde kale arkasında top toplayıcıyken sevindiği fotoğrafı paylaştı ve "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        GSSTORE'DAN DİKKAT ÇEKİCİ PAYLAŞIM

        Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın kurumsal mağaza Twitter hesabından da dikkat çekici bir paylaşım geldi. GS Store'dan yapılan paylaşımda Emre Akbaba'nın fotoğrafı kullanıldı ve"Bu formaya sahip olmak ayrıcalıktır" ifadelerine yer verildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ