Haberler

Arda Turan, Mehmetçik İçin Kan Verdi

Güncelleme:

Medipol Başakşehirli Arda Turan, Afrin operasyonunda görev alan Mehmetçik'e destek olma amacıyla kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı ve özel bir üniversitenin ortaklaşa düzenlediği Afrin kahramanı olan Mehmetçik'e kan bağışı kampanyasına Medipol Başakşehir'de top koşturan Arda Turan da katıldı. 'Kahramanlar Can Verir Yurdu Yaşatmak İçin, Sen de Kan Ver Bu Şanlı Ordu İçin' sloganıyla düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan milli futbolcu, "Elimizden geldiğince biz de destek vermeye çalıştık. Ordumuz çok şanlı bir mücadele veriyor. Biz de onlara buradan dualarımızla elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Konuşmasının ardından gerekli kontrollerinin yapılmasıyla birlikte Türk Kızılayı'nın kurduğu stantta kan bağışında bulunan Arda, daha sonra öğrencilerle fotoğraf çektirerek alandan ayrıldı.

Etkinliğe Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Emir Sarıgül de katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Kızılayı Başakşehir Arda Turan Afrin Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

sahin gul:

bunun verdigi kan insanlari zehirler

3
3
yanıtYanıtla
Anıl:

18 bin TL karsılıgında 10 dk halbankasında nöbet tuttu

4
1
yanıtYanıtla
....:

ronaldo yolunda ilerliyor. . helal olsun deyin çünkü hakikaten bunu yapmayacak karakterde insanlarda var bu ülkede . . Rabbim böyle duyarlı olanların sayısını artırsın . .

3
1
yanıtYanıtla
Alp:

Reklammmmm

3
1
yanıtYanıtla
NURİ:

arda askerlik yaptı mı?

3
0
yanıtYanıtla
belçika:

niye habercileri çagirdin ,kani verip çiksaydin

2
1
yanıtYanıtla
Gösteriş sadece:

Onun kanına kimse muhtaç değil kaç defa haram la karıştı bilki... Bunun kanı hayırsız , nice vatanseverler veriyor onlarınkisi helal ve tertemiz... Hayırlı bari

2
1
yanıtYanıtla
GS li:

Söz konusu vatansa gerisi teferruat tır. Teşekürler #Arda14

2
1
yanıtYanıtla
trabzonlu:

HERGÜN YÜZLERCE İNSAN KIZILAYA KAN BAĞIŞLIYOR HİÇBİRİ HABER KONUSU OLMUYOR FAKAT ARDA OLUNCA SANKİ YAPTIĞI ŞEY OLAĞAN ÜSTÜ BİRŞEYMİŞ GİBİ HABER KONUSU OLUYOR. BUNU HABER YAPAN KİŞİYE YAZIKLAR OLSUN. MİLYON EUROLAR KAZANIYORLAR KİMSEYE BİR HAYIRLARI VARMI.

2
0
yanıtYanıtla
GS li:

Tarafsız kalmaktan iyidir. Teşekürler Arda Turan

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title