Haberler

Başakşehir Taraftarından "İmparator Arda Turan" Tezahüratı

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'na giden Başakşehir taraftarı Arda'yı, "İmparator Arda Turan" sözleriyle karşılayarak Fatih Terim'e göndermede bulundu.

Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na giden Medipol Başakşehir taraftarı "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı. Arda saat 18.50 civarında dış hatlar çıkışında görünürken taraftarlar yıldız futbolcuya yoğun bir destek gösterdi.

FATİH TERİM'E GÖNDERME

Medipol Başakşehir taraftarı, kulübün anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na geldi. 150-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan yıldız oyuncuyu karşılamak için havalimanına gelirken, "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı.

TARAFTAR VE POLİS ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Saat 18.50 sularında Atatürk Havalimanı'na gelen Arda Turan'ı Medipol Başakeşhir taraftarları coşkuyla karşıladı. Tezahüratlarla kalabalığın arasından kendisini bekleyen araca binen Arda Turan, taraftarların yoğun desteğiyle alandan ayrıldı. Arda Turan'ın ayrılmasının ardından Atatürk Havalimanı'nda Medipol Başakşehir taraftarları ile polis arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (8)

Ua:

Sadece guluyorum

3
2
yanıtYanıtla
Ua:

Sadece guluyorum

2
2
yanıtYanıtla
YES BABY:

Terim ne anlar

1
1
yanıtYanıtla
Alacatidaki dayı:

Hadi uleeen

1
1
yanıtYanıtla
Bir bilen:

Kendisinin parayla tuttuğu adamlar..araştırın bulursunuz..

0
0
yanıtYanıtla
Genç Fenerli:

Türk insanı bu kadar ucuz olurmu karakterinizi kişiliğinizi parayla satıyorsunuz havaalanına havlamaya gidiyorsunuz bu rezillik yalnızca Türkiye’de var insanların parayla satın alındığı tek ülke TÜRKİYE

0
0
yanıtYanıtla
GS li:

Zaten BU Adam nasil barcelonaya Transfer oldu ona haala cok sasiriyorum

0
0
yanıtYanıtla
Fatihin Aslanlari:

Arda turan Ha başakşehir Ha Ptt 1 Lig takimi Keske Barçada ilk 18 de bile olmasaydin ama Bu dandik takima gelmeseydin ?? Jubileni Orda yapsaydin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title