Başakşehir Taraftarından "İmparator Arda Turan" Tezahüratı - Son Dakika
Spor

Başakşehir Taraftarından "İmparator Arda Turan" Tezahüratı

Atatürk Havalimanı'na giden Başakşehir taraftarı Arda'yı, "İmparator Arda Turan" sözleriyle karşılayarak Fatih Terim'e göndermede bulundu.

13.01.2018 19:33  Güncelleme: 01:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na giden Medipol Başakşehir taraftarı "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı. Arda saat 18.50 civarında dış hatlar çıkışında görünürken taraftarlar yıldız futbolcuya yoğun bir destek gösterdi.

FATİH TERİM'E GÖNDERME

Medipol Başakşehir taraftarı, kulübün anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na geldi. 150-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan yıldız oyuncuyu karşılamak için havalimanına gelirken, "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı.

TARAFTAR VE POLİS ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Saat 18.50 sularında Atatürk Havalimanı'na gelen Arda Turan'ı Medipol Başakeşhir taraftarları coşkuyla karşıladı. Tezahüratlarla kalabalığın arasından kendisini bekleyen araca binen Arda Turan, taraftarların yoğun desteğiyle alandan ayrıldı. Arda Turan'ın ayrılmasının ardından Atatürk Havalimanı'nda Medipol Başakşehir taraftarları ile polis arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Başakşehir Taraftarından "İmparator Arda Turan" Tezahüratı

Son Dakika Spor Başakşehir Taraftarından 'İmparator Arda Turan' Tezahüratı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Oğuz: Yakışır 0 7 Yanıtla
  • Aydın Gökmenoğlu: Zaten 200 taraftarı var demekki hepsi havaalanına gelmiş helal olsun Ardaya büyük takıma gelmiş 3 1 Yanıtla
  • françesko totti: Beni paraya boğabilirlerdi,ama kabul etseydim 25 yıllık aşkı mahvetmiş olurdum 3 0 Yanıtla
  • Aydın: Attan inilip eşşeğe binilirmi yaa 2 1 Yanıtla juıj: eşşekmi gsye 4 tane atmış lider.ismi çekici gelmesede Türkiyenin en iyi futbolunu oynayan takımı beşiktaşla birlikte.milli takımdaki gibi 10 dk koşunca dili dışarı çıkarsa başakşehir değil ligin sonundaki takımları bile almaz.dua etsin abdullah avcıya.fenerliyim bu arada 0 0 1969 : Cincondan daha iyi eşşek varmı gelen biniyor giden biniyor 0 0
  • Salih: Basalsehirin taraftarimi varki belediye calisanlaridir knlar 0 0 Yanıtla
  • Sercan coskun : Yazık ki ne yazık sen yuvanı değil para yi seçtin biz de büyüklerin bir sözü vardır arda turan el öpmek ile dudak aşınmaz şuan pişmansın ama çok geç arenaya nasıl çıkacaksın kesin sakatlanirsin 0 0 Yanıtla
  • H y: Hadi bakalım 0 0 Yanıtla
  • Y: Başalşehir şampiyon olabilir 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.

  • Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor
    12:13 Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor

    İzmir'de Karşıyaka Belediyesi tarafından çocuk ve gençlerin sporla buluşmasını sağlamak amacıyla 9 farklı branşta düzenlenen kurslardan 2 binden fazla katılımcı yararlanıyor. Sporla iç içe, sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 'Karşıyaka'mızın spor kenti kimliğini yeni nesillerimizle birlikte güçlendireceğiz' dedi.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Mustafa Kemal Sönmez, turnuva ile ilgili Bandırmalı tenis severlere yaptığı açıklamada şampiyonluk için ter dökecek sporcuların heyecanını paylaştı.

  • Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş
    12:02 Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş

    Elazığ'da Ramazan Bayramı süresince polis ekipleri tarafından 16 bin 854 araç denetlenirken, alınan tedbirler çerçevesinde yaralamalı kaza sayısında yüzde 41'lik bir düşüş yaşandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Denetim sayılarında yüzde 100 artış sağlanarak 16 bin 854 aracın denetlendiği belirtilirken, toplam 13 adet yaralamalı kaza meydana geldiği ve ölümlü kaza yaşanmadığı ifade edildi.

  • Maç bitince ortalık karıştı! Ebrar Karakurt'a Rusya'da olay hareket
    11:54 Maç bitince ortalık karıştı! Ebrar Karakurt'a Rusya'da olay hareket

    Milli yıldız Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Ligi'nde Dinamo Moskova'yı 3-1 yenerek finale yükseldi. Dinamo Moskova'nın kaptanı Goncharova, Ebrar'a maç sonrası orta parmağını gösterdi. Ebrar Karakurt ise sosyal medya hesabından bu harekete yanıt verdi.


Advertisement