VALİ KIRBIYIK’TAN KURUMLARA ZİYARET

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne Vergi Dairesi, Edirne Defterdarlığı, İŞKUR ve Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

VALİ KIRBIYIK’TAN KURUMLARA ZİYARET

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Edirne Vergi Dairesi, Edirne Defterdarlığı, İŞKUR ve Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Ekim 2022 Perşembe 06:00
VALİ KIRBIYIK’TAN KURUMLARA ZİYARET

Bürolarda görevli personelle görüşüp kolaylıklar dileyen Vali Kırbıyık, kurum yetkililerinden kurumun yapısı, kadrosu ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, kurum ziyaretleri esnasında servisleri gezerek çeşitli işlemler için gelen vatandaşlar ile sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

Kamu hizmetlerinin daha iyi, daha verimli yürütülmesi için vatandaşlardan gelen talep ve isteklere büyük önem verdiklerini bildiren Vali Kırbıyık, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlar tarafından iletilen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşması gerektiğini söyledi. Kamu görevi yapan herkesin vatandaşlara karşı güler yüzlü, sevecen ve yardımsever olması gerektiğini ifade eden Vali Kırbıyık, kapılarının her zaman sonuna kadar vatandaşa açık olduğunu belirtti.

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Vali Kırbıyık, tüm kurumların vatandaş odaklı bir anlayışla çalışmalarına devam edeceğini belirterek “Programlarımız kapsamında kurumlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizle yapılan çalışmaları ve vatandaşlarımıza verilen hizmetleri yerinde görmek istiyoruz. Kurumlarımızda sunulan hizmetin kalitesinin arttırılmasını ve çalışmalar yürütülürken vatandaş odaklı hizmet verilmesini önemsiyoruz. Her yaştan vatandaşını dinleyen, sorunlarına çözüm bulan ve devletin şefkatini yansıtan bir anlayışla tüm kurumlarımızın hizmetlerini sürdürmesini gerektiğini değerlendiriyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.