Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(20 Şubat 2020)

Aramızdan Ayrılanlar


İkramiye Mahallesinden Merhum Hikmet Cevherli Hoca Efendinin Eşi, Muammer, Ziya ve Ahmet Cevherli’nin Anneleri, Merhum Osman, Kazım ve Fevzi Kuşcan’ın Kardeşi, Cevat, Hasan, Hüsam, Bekir, Behiç ve Fatih Kuşcan’ın Halaları, Bedri ve Fahri Aslıbay Süleyman Bademli’nin Teyzeleri Neziha Cevherli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkramiye Mahallesi Camiinde Öğle Namazına müteakip İkramiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.15’de Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Fahrettin Aslıbay - 0535 631 57 56

Uzuncaorman Mahallesinden Remzi Atik’in Amcasının Oğlu, Doktor Yaşar Atik’in Amcası, Mesut, Şevket ve Samet Atik’in Babaları Nazım Atik vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzuncaorman Camiinde Öğle Namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ersin Duman - 0533 244 19 89

Aslen Aksu Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden, Osman Orhan ve Burhan Güniken’in Babaları, Beşir Yavuz ve Burhan Ayar’ın Kayınpederi, Ömer ve Ali Yavuz’un Dedeleri Rıfat Güniken vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide İkindi Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ali Yavuz - 0542 580 81 21

Yeşilvadi Mahallesinden Merhum Hacı Şahin Bardakçı'nın Oğlu, Merhum Ali ve Yakup Bardakçı'nın Ağabeyleri, Davut, Hüseyin ve Osman Bardakçı'nın Babaları, İrfan, Mustafa ve Hakan Bardakçı'nın Amcaları Sabri Bardakçı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeşilvadi Merkez Camiinde Öğle Namazına müteakip Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.15'da Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Recep Bardakçı - 0555 668 00 47

Aksu mahallesinden Hafız Ali Karabacak'in Kardesi, Aziz ve Arif Karabacak'ın Babası, Mahmut ve Ali Karabacak'in Amcasının Oğlu İbrahim Karabacak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Aksu Mahallesinde Öğle Namazına müteakip Aksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sefer Sarı - 0532 413 65 48


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184