Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler(22 Ocak 2020)

Aramızdan Ayrılanlar


Aslen Gündoğan Mahallesinden olup, Sarıdede Mahallesinde ikamet eden, Hacı Şevket Davru’nun Eşi, Hacı Ömer, Turan ve Kenan Davru’nun Yengesi, Şerafettin ve Hüseyin Davru’nun Annesi, Recep Kaçıran, Servet Dursunoğlu, Bekir Kuşcan ve Recep Temizce’nin Kayınvalidesi, Murat Davru’nun Babaannesi Nazmiye Davru vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Gündoğan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yaşar Yan - 0535 601 31 45

Servetiye Mahallesinden Merhum Hacı Kadir Kesici’nin Kızı, Merhum Hacı Şevket Kesici’nin Kardeşi, Askerlik Şubesinden Emekli Arif ve Merhum Osman Nuri Yılmaz’ın Anneleri, Merhum Mehmet Cömert ve Ruhi Alemdar’ın Kayınvalidesi, Kadir, Muzaffer, Neslihan ve Hilal Yılmaz’ın Babaanneleri, Tamer Cömert ve Elif Şen’in Anneanneleri Nezaket Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Servetiye Mahallesinde Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Servetiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.15’de Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Arif Yılmaz - 0533 525 36 08

Kazımiye Mahallesinden Tekelden Emekli Merhum Hüseyin Susyal’ın Eşi, İlçemiz Emekli Öğretmenlerinden Doğan ve Erdoğan Susyal’ın Anneleri Tekelden Emekli Fatma Susyal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kazimiye Mahallesinde Öğle Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Not: Cenazeye gitmek isteyenler için Saat: 12.15’de Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır.

Doğan Susyal - 0532 301 44 98


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184