ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR


Yenimahalleden Merhum Hasan Çakar’ın Torunu Hüseyin, Musa, Şenol ve Fatih Çakar’ın Yeğenleri, Ayhan ve Yahya Çakar’ın Amcası’nın Oğlu, İsa, Emre, Enes ve Ercan Çakar’ın Kardeşleri, Demirci Ali Çakar’ın Oğlu Engin Çakar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Cami’de kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Şenol Çakar - 0532 563 54 23

Nüfren Mahallesinden Merhum Sıhhıye Mustafa’nın Oğlu İhsan, Hikmet ve Selahattin Başterzi’nin Kardeşi, İlçemiz Sanayi Esnaflarından Sinan Başterzi'nin Amcası Rüştü Başterzi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle Namazına müteakip Nüfren Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sinan Başterzi - 0532 605 08 54

Yeşilyayla Bıçkı Köyünden Koçba Alaaddin Koç’un Gelini, Taksici Hüseyin Demirel’in Kızı, Ömer ve Mehmet Demirel’in Yeğenleri, Ahmet Demirel’in Kardeşi, İlçemiz Esnaflarından Serhat Koç’un Eşi Zeynep Koç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle Namazına müteakip Bıçkı Yeşilyayla Köyünde defnedilecektir.

Volkan Öztürk - 0532 407 99 45

Puna Martinler Mahallesinden Merhum Bakkal İbrahim Şahin’in Kızı, Merhum Bakkal Rasettin ve Bakkal Ziyafettin Şahin’in Kız Kardeşi, İsmet Hoca’nın Halası, Sertaç ve İbrahim Kalkan’ın Anneleri, Sakaryalı Mustafa Şahin’in Yeğeni vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Puna Martinler Mahalle Camiinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Puna Ortaköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmet Şahin - 0535 209 61 53

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184