ARAÇ PLAKALARINDA YENİ DÖNEM !

Hemen her şeyin 'akıl'landığı günümüzde plakaların da bu akımdan etkilenmeyeceğini elbette düşünemezdik. Plakalarda yeni dönem resmen başladı.

13 Kasım 2019 Çarşamba 10:30
1352 Okunma
ARAÇ PLAKALARINDA YENİ DÖNEM !

Hemen her şeyin 'akıl'landığı günümüzde plakaların da bu akımdan etkilenmeyeceğini elbette düşünemezdik. Plakalarda yeni dönem resmen başladı.


Araç sahiplerinin azımsanmayacak bir kısmı için en büyük sorun araçlarını uygun ve hızlı bir şekilde park edebilmek. Bunun için geliştirilen park sensörleri de oldukça işe yarıyor.Araç plakaları akıllanıyor. Peki bu ne anlama geliyor.Araçların ön ve arka tarafına taktığınız plakalar artık sadece plaka bilgilerinizi paylaşmayacak.


Fansens'in geliştirdiği özel bir teknoloji sayesinde plakalar kendi başlarına sürücülerin araçlarını çok daha kolay park edebilmelerini sağlayacak.Öncelikle plakalarda bulunan sensörler Android telefonlarla bağlantılı çalışıyor. Siz herhangi bir nesneye fazlaca yaklaştığınızda telefonunuzdan bunu anbean takip edebiliyorsunuz.

Telefonda aynen bu şekilde aracınızın o an nereye yakın temas halinde olduğunu görüyorsunuz. Şu an görmekte olduğunuz fotoğrafta da araç arka taraftan bir başka araç veya nesneye oldukça yaklaşmışa benziyor.Telefona gelen bildirimler sayesinde ayrıca park sensörüne ihtiyaç kalmıyor.

Ancak daha da önemlisi bu plakaların görevi sadece park sensörü olmak da değil. Ayrıca aracınızın konumunu da anbean izlemenizi sağlıyor ve harita üzerinden aracınızı elinizle koymuş gibi buluyorsunuz.

KAYNAK: HÜRRİYET 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle