Haberler

11890 Alo Hasar Sorgulama Servisiyle Araç Hasar Kaydı Sorgulaması Artık Çok Kolay

Güncelleme:

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, rehberlik işletmecilerinden Pluss Telekom ile yeni bir işbirliğine gitti. Buna göre, 11890 Çağrı Merkezi aracılığı ile vatandaşlar "araç hasar, araç detay, değişen parça, trafik ve kasko poliçe, kaza tespit tutanağı, hasarı ödeyecek sigorta şirketi ve vefat edenlere ait hayat poliçesi" bilgilerine, kolayca ulaşabilecek. 11890 Çağrı Merkezinin 1 Ekim tarihinde faaliyete geçmesinin ardından 2019 yılı sonuna kadar 400 kişilik istihdam sağlaması hedefleniyor.

11890 Alo Hasar Sorgulama Servisiyle Araç Hasar Kaydı Sorgulaması Artık Çok Kolay

ARAÇ HASAR KAYDI SORGULAMASI ÇOK KOLAY OLACAK

Sahibi olmak istediği aracın hasar geçmişini öğrenmek isteyenlerin kullanabileceği en kolay yollardan birisi de 11890 Çağrı Merkezini aramak olacak. Ekim ayı içerisinde hizmete sokulan 11890 Alo Hasar Sorgulama servisiyle araç hasar kaydı sorgulama işlemini gerçekleştirmek oldukça kolay. 11890 numarasını aradığınızda karşınıza çıkan Hasar Danışmanınız sizden sorgulamak istediğiniz aracın plakasını veya şaşi numarasını alarak sorgulama yapıyor ve sonucu size okuyor. Buna ek olarak dilerseniz kendi cep telefonunuza veya belirteceğiniz başka bir cep telefonuna sorgulama sonucunu ücretsiz olarak SMS ile iletiyor.

ARAÇ HAKKINDA BİR ÇOK BİLGİYİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Araç Detay Sorgulaması Çağrı Merkezi Hizmeti ile dilediğiniz aracın marka ve modelini, hangi illerde tescilinin olduğunu, kasko bilgilerini, trafiğe çıkış tarihini, plaka değişimi olup olmadığını, araç türündeki değişim listesini, son sahip bilgisini ve süresini öğrenebilirsiniz. Hasar kaydı olan araçlar için ayrıca Değişen Parça Sorgulaması Hizmeti de alabilirsiniz. Dilediğiniz aracın geçmişte değişen parçalarını, parçaların orijinal olup olmadığını, parçanın kaç adet olduğunu, kaza tarihini, tamirat anındaki kilometre bilgisini, toplam değişen parça tutarını, toplam işçilik tutarını öğrenebilirsiniz.

11890 Alo Hasar Sorgulama Servisiyle Araç Hasar Kaydı Sorgulaması Artık Çok Kolay

KASKO YAPTIRILMAYAN DÖNEM BİLGİLERİNİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

11890 Çağrı Merkezi ile ayrıca Kaskosuz Dönem Sorgulaması Hizmeti de alabilirsiniz. Dilediğiniz aracın trafiğe çıkış tarihini ve trafiğe çıkış tarihinden bugüne kadar kasko yaptırılmayan dönem bilgilerini öğrenebilirsiniz. Bu hizmetlere ek olarak hasarı ödeyecek şirket sorgulaması, poliçe sorgulaması, tutanak sorgulaması ve vefat eden için hayat poliçe sorgulaması hizmetlerini de alabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sigorta Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title