Anlık Bildirim

Apple'ın ardından Samsung da Galaxy S21 kutusundan kulaklık ve şarj aletini çıkarıyor

Apple'ın iPhone kutularından kablolu kulaklık ve şarj aletini çıkarması rakip şirketler için alay konusu olmuştu. Ancak Samsung ezeli rakibinin izinden gidecek gibi görünüyor.

Apple'ın ardından Samsung da Galaxy S21 kutusundan kulaklık ve şarj aletini çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Birçok akıllı telefon üreticisi iPhone kutularından kablolu kulaklık ve şarj aletini çıkaran Apple'ı tiye alsa da bazı markalar Cupertinolu şirketin ayak izini takip edecek gibi görünüyor.

Koreli basın kuruluşu ChosunBiz'in haberine göre Samsung, Apple'ın izinden gidecek. Yani şirket Galaxy S21'in (diğer adıyla Galaxy S30) kutusuna AKG kablolu kulaklık ve 25W şarj adaptörünü dahil etmeyecek.

Akıllı telefonun kutusunda sadece USB-C kablosu ve SIM kart çıkartma iğnesinin yer alacağı belirtiliyor. Güney Koreli şirket doğal olarak bunu çevreyi korumak adına yaptığını açıklayacak.

Apple'ın ardından Samsung da Galaxy S21 kutusundan kulaklık ve şarj aletini çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Aksesuar satışlarını artıracak

Bu hamle Samsung'un aksesuar satışlarını artırmasına yardımcı olacak. Özellikle Galaxy Buds Live kablosuz kulaklıklar, 45W USB-C hızlı şarj adaptörü ve Wireless Charger Duo kabosuz şarj istasyonu satışlarının hareketlenmesi bekleniyor.

Son sızıntılara göre Galaxy S serisi Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra olmak üzere üç akıllı telefon içerecek. Cihazlar One UI 3.1 arayüzü ile karşımıza çıkacak. Samsung'un yeni amiral gemisini Ocak ayının başlarında tanıtacağı söyleniyor.

Kaynakça https://biz.chosun.com/site/data/html_dir/2020/10/26/2020102602314.html https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s21-box-not-include-charger-earphones Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14180 kez okundu.
52 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s21 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim