Cuma, Nisan 26, 2024

Apple, Seneye Ekran Altı Parmak İzi Okuyuculu iPhone Tanıtabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, 2021’in ilk yarısında cihazın yanında bir Touch ID güç düğmesine sahip bir iPhone çıkarmayı planlıyor.

MacRumors tarafından elde edilen TF International Securities ile yapılan bir araştırma notunda Kuo, 2021 yılındaki orta segment iPhone’un bir LCD ekrana sahip olacağını ve bunun daha düşük maliyetli bir model olacağını öne sürdü. Geçen ay Kuo, cihazın daha küçük bir çentik ile neredeyse uçtan uca bir tasarıma sahip olmasını sağlayarak Face ID’den yoksun olacağını iddia etti.

Kuo, parmak izi çözümünün kapasitif olacağını ve gelişmiş bir kullanıcı deneyimi için “yeni bir tasarım” olacağını, ancak ayrıntılı olmadığını söyledi.

ezgif.com webp to jpg 3
Apple, Seneye Ekran Altı Parmak İzi Okuyuculu iPhone Tanıtabilir! 2

Geçen ay Kuo, “iPhone SE 2 Plus” olarak adlandırılan ve bir 5.5-inç veya 6.1-inç ekrana sahip olacağını ve boyutunun iPhone 8 Plus ve iPhone 11 arasında bir yere düşeceğini iddia etti. Cihaz, Apple’ın 2021 serisinde hem Face ID hem de under-display Touch ID (ekran altından parmak izi okuma) ile daha üst düzey iPhone modellerini tamamlayabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler