Aya’yı Görmek İstiyoruz

Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Çengel ve Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Necmettin Kavak tarafından organize edilen yemekle bir araya gelen Düzce bölgesi kooperatif ortakları, APEK eski Başkanı Ahmet Aya’yı ağırladı. Düzceli kooperatif ortakları, Aya’nın bugüne kadar hep üreticinin yanında olduğunu ve çok iyi hizmetler aldıklarını belirterek, Kooperatifin başında yine Ahmet Aya’yı görmek istediklerini beyan ettiler.

Hizmet Ağları Genişledi

 Kendisi adına düzenlenen toplantı için Düzce Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği ve Sulama Birliği başkalarına tek tek teşekkür eden APEK eski Başkanı Ahmet Aya, kooperatif çalışmaları hakkında geçmişten gelen sıkıntı ve sorunları anlatıp, kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. “Ben sizlerden biriyim” diye sözlerine devam eden Aya, “Görevde bulunduğum yıllar boyunca sizlerin hak ve menfaatlerini gözeterek, korudum. Kooperatifin büyümesi için mücadele verdim, hizmet ağlarını her geçen yıl artarak genişlettim. Siz ortaklarımıza ucuz gübre, ucuz tohum, ucuz mazot hizmetleri verdim. Ben görevimi en iyi şekilde yaptığım inancındayım” dedi.

Seçmediğimiz Başkan İstemiyoruz

 Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, APEK’ de yaşanan görev değişikliğinin bir takım ayak oyunları ile yapıldığının herkes gibi kendilerinin de bildiğini belirterek, “Genel kurulda hür irademiz ile Ahmet Aya’nın başkanlığındaki yönetime oy verdik. Bugün APEK’ de yapılan yönetim değişikliği, başta genel kurula katılan üyelere saygısızlık olarak nitelendirmekteyiz. Bugün ki yönetimin biran önce genel kurul kararı alarak, üyelerin hür iradesinde bir yönetim oluşumuna gitmelerini bekliyoruz. Bizler, seçmediğimiz bir başkanı kooperatifin başında görmek istemiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kampanyalar Yetersiz

Ahmet Aya’nın ardından yeni oluşturulan yönetimin üyelere yönelik yaptığı kampanyalarında yetersiz olduğunu kaydeden Öztürk, “Kooperatif birinci derecede üyelerin hak ve menfaatleri doğrultusunda hizmet vermeli. Bugün gelinen noktada, Ahmet Aya dönemindeki kampanyaların üyelerin hak ve menfaatleri doğrultusunda yapıldığını hep birlikte gördük ve yaşadık. Bizler üyelerin yanında olan bir yönetim istiyoruz” dedi.

Aya’nın Yanındayız

Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Çengel ise Düzce’de Ahmet Aya’nın yanında olduklarını belirterek, yapılacak olan genel kurulda Aya’nın yanında yer alacaklarını açıkça ifade etti.