TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AOSB’nin kadın sanayicilerinin fabrika ziyaretleri devam ediyor

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) firmaların üst düzey yöneticilerinin oluşturduğu AOSB Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, Kimteks Tekstil İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ayça Çelik’in başkanlığında AOSB’de bulunan ve gıda sektöründe faaliyette olan Evren Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AOSB’nin kadın sanayicilerinin  fabrika ziyaretleri devam ediyor

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) firmaların üst düzey yöneticilerinin oluşturduğu AOSB Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, Kimteks Tekstil İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ayça Çelik’in başkanlığında AOSB’de bulunan ve gıda sektöründe faaliyette olan Evren Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret etti.

 

 “SOYA ÜRETİMİNİ ARTIRMALIYIZ”

Evren Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Nida DENİZLİ,  fabrikasının, 1989 yılında DEBA ismi altında kurulduğunu ve bugüne kadar endüstriyel ürünler, fırıncılık sektörü ve soya ile ilgili ürünlerin üretimini sürdürdüklerini belirtti.

Denizli, ekmek katkı maddeleri, soya unu, yağsız soya unu üretiminin yanı sıra çavdar, mısır, malt, arpa, yulaf unu üretimi yaptıklarını anlattı. Denizli, soya üretiminde son zamanlarda azalma yaşandığını hatırlatarak soya üretiminin artışının sağlanması için desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Her sektörün kendine özgü sorunları olabildiğini dile getiren Denizli, “Biz bu sorunları, sıkıntıları ancak bir arada olarak aşabiliriz” dedi. Evren Gıda Sahibi Nida Denizli, kendine konuk olan AOSB Kadın Sanayici Platformu üyelerine, üretimini yaptığı un çeşitlerinden hediye etti.

Kadın sanayicilerin güçlendirilmesiyle işlerinin ekonomik olarak daha etkili ve sürdürülebilir olmasına katkı sağlanması misyonu çerçevesinde bir araya gelen AOSB Kadın Sanayiciler Platformu, 2018 yılı içerisinde hayata geçirilecek projelerin takvimini belirleyerek fabrikadan ayrıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.