Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Antalya'daki fırtınada can vermişti! Kahreden ayrıntı! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'nın Kumluca ilçesinde, dün otobüs beklerken fırtına nedeniyle devrilen durağın altında kalıp, yaşamını yitiren Gülseren Çiçek'in (27) yakınları, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

        DHA'nın haberine göre, Gülseren'in kayınbiraderlerinden Özcan Çiçek (24), "Ağabeyim ve yengemin çocukları olmuyordu. 2,5 senedir tedavi için hastaneye gidip geliyorlardı. Hastaneye gitmek için durağa geçmiş.

        Biraz yağmur yağıyormuş ondan sonra fırtına çıkmış. Yengem ne yapacağını şaşırmış, durağın arkasına geçmiş. Beklerken fırtına durağı devirmiş. Tamamen belediyenin sorumsuzluğu. İki vida çakıp bırakmışlar.

        Ağabeyim mobilyacıda çalışıyordu. Annem ve yengem serada çalışıyordu. Yengem durağın arkasında can verdi. Mağduruz, adalet istiyoruz" dedi.

        Diğer kayınbiraderi Ömer Çiçek ise, "2,5 yıl oldu evleneli. Çocukları olmuyordu; ama bebek hayali durakta bitti" diye konuştu.

        Hayatını kaybeden genç kadının yakınları

        'DURAĞIN SADECE BİR PARKE TAŞINA BAĞLI OLMASI SORUMSUZLUK'

        Gülseren Çiçek'in görümcesi Sümeyye Çiçek de, "Durağın arkasına gidip kendisini korumaya çalışıyor. Onlarca ağırlıktaki durağın sadece bir parke taşına bağlı olması sorumsuzluk. Bu can gitti, başka canlar gitmesin. Davacıyız" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ