Antalya'da Kağızman Rüzgarı Esti

Antalya'da Kağızman Rüzgarı Esti

Kağızman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin her yıl geleneksel olarak Antalya’da düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde yine renkli anlar yaşandı.

Davete katılan yaklaşık 300 kişi, gece boyu bölgenin Kağızmanlı ünlü sanatçı ve gazeteci Ali Çelik’in bir birinden güzel türküleri ile coşkulu anlar yaşadı.

Antalya'da bir otelde gerçekleştirilen organizasyona aralarında MHP Kağızman Belediye Başkan'ı Nevzat Yıldız'ın da bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı. Açılış Konuşmasını Yapan Kağızman Yardımlaşma ve Dayanaışma Dernek Başkanı Özbek Zorba, “Bizler, birbirimizin sesini duyduğumuzda Kağızman'ın sesini duymuş gibi coşanlarız. Bizler, birimizin canı yansa, Aras Nehri gibi, enginlere sığmayıp taşanlarız. Herkes doğduğu yeri sever; ancak bizler doğduğu topraklara aşık olan insanlarız. Bu bakımdan, her yıl Antalya’da geleneksel olarak düzenlediğimiz bu geceyi fazlasıyla önemsiyorum” dedi.

Özbek'in konuşmasının ardından gecede bölgenin ünlü sanatçılarından Ali Çelik sahne aldı. Memleket hasretini gideren Kağızmanlılar hem halay çekti hem de Çelik’in türkülere eşlik ettiler. Sahneye sığmayan halay renkli anların yaşanmasına sebep oldu. Davetliler gecenin sonunda ise bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.

antalyada-kagizman-ruzgari-esti-(1).jpegantalyada-kagizman-ruzgari-esti-(3).jpegantalyada-kagizman-ruzgari-esti-(4).jpegantalyada-kagizman-ruzgari-esti-(5).jpegantalyada-kagizman-ruzgari-esti-(6).jpegantalyada-kagizman-ruzgari-esti-(7).jpegantalyada-kagizman-ruzgari-esti-(8).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler