1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya'da Huzur Toplantıları devam ediyor!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Antalya'nın tüm ilçelerinde gerçekleştirdiği Huzur Toplantıları ile vatandaşlarla buluşuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-05-2019 18:01:54 Tarih: 25-05-2019 17:49

Antalya'da Huzur Toplantıları devam ediyor!

Antalya Emniyet Müdürlüğü,  polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında doğrudan katılımın sağlanması ve daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi gibi amaçlarla Antalya'nın tüm ilçelerinde Huzur toplantıları gerçekleştiriyor.


Bu toplantılardan Nisan ayı ve Mayıs ayının ilk iki haftası içerisinde; Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Akseki, Demre, Elmalı, Finike, Gündoğmuş, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirildi. Toplantılara mahalle muhtarları, esnaflar, ev ve iş kadınları, öğretmen ve öğrenciler, servis sürücüleri, değişik meslek kuruluşları ve STK temsilcilerinden oluşan yaklaşık 620 vatandaş katıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nün değişik birimlerince yürütülen projeler ile ilgili bilgilendirmeler yapılan toplantılarda, asayiş, trafik, güvenlik, siber suçlar, terörle mücadele, bilişim suçları, kaçakçılık ile mücadele, uyuşturucu ile mücadele, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği konularındaki tespit ve talepler ekipler tarafından ilgililere iletildi.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI