20 Nisan 2024 Cumartesi

ANTALYA KAMPI SONA ERDİ

ANTALYA KAMPI SONA ERDİ

Isparta

Pembe-yeşillilerin, yaklaşık 1 haftalık Antalya kampı tamamlandı. Takım, lige kadar hazırlıklarına kent merkezinde devam edecek.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’un 2. Etap için gittiği Antalya kampı sona erdi. Pembe-yeşillilerin 1 haftalık Antalya kampı tamamlandı. Kamp boyunca kondisyon, kuvvet ve ağırlık çalışmayı yapan Ispartaspor, Kemerspor’la oynadığı özel maçı da 1-0 kazandı.

Antalya kampının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Ispartaspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, yeni gelecek takviyelerle güçlerine güç katacaklarını söyledi. 28 Ocak itibariyle 2. Yarının başlayacağını ve artık her geçen gün çok önemli olduğunu dile getiren Çelebi, futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Temsilcimiz, 2. Yarının ilk maçını Karşıyaka ile deplasmanda oynayacak.

ISPARTASPOR'DAN KALEYE TAKVİYE

Çorum FK Kalecisi Onur Tekin'i kiraladı

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartasevdası

22 Ocak 2021 Cuma 15:37

Atakan yazgan ispartaspora baskan olmadiki ne eski ne yeni ona efsane yakistirmasi malum gazetecinin etiketidir.inceleyebilirsiniz

Ispartasevdası

22 Ocak 2021 Cuma 14:30

Tff den ispartaspora bakin bu yalandanda vazgecin yaptiginiz buyuk suc ispartaspor icisleri bakanligi derneklerine ait 1967 de kurulmus ciddi bir takimdir.

Gülkent 32

22 Ocak 2021 Cuma 12:52

Forvet yokmu forvet?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR