İlk laleleri öğrenciler dikti

Alanya Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarına lale dikimi çalışmaları başlatıldı.

İlk laleleri öğrenciler dikti

Alanya Belediyesi tarafından şehrin çeşitli noktalarına lale dikimi çalışmaları başlatıldı.

18 Aralık 2014 Perşembe 05:12
İlk laleleri öğrenciler dikti
 
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentin çeşitli noktalarına lale dikimi için çalışmalara başladı. Bahar aylarında ortaya çıkacak görsel şölen için ilk lale dikimini Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün desteğinde Doğa Koleji öğrencileri yaptı. Doğa Koleji öğrencilerinin okullarında başlatmış oldukları lale şenliği etkinlikleri kapsamında kendi getirdikleri lale soğanlarını Damlataş Güzelyalı Caddesi’nde bulunan Abdurrahman Alaattinoğlu Parkı’na diktiler.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden lale soğanlarının dikimiyle ilgili bilgiler alıp uygulamasını yapan öğrenciler, parkta bulunan vatandaşlara kurabiye dağıtarak okullarında başlatmış oldukları lale şenliğini anlattılar. Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, "Çocukların çevre bilincini ve yeşile olan ilgilerini geliştirmek belediyemiz ve müdürlüğümüz için önemli bir amaçtır. Bu kapsamda bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" dedi. 
 
Son Güncelleme: 18.12.2014 05:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81