CHP'de 'parazit' kimler?

CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanı Şevki Türktaş, başkanlığında gerçekleştirildi.

CHP'de 'parazit' kimler?

CHP Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanı Şevki Türktaş, başkanlığında gerçekleştirildi.

21 Ağustos 2014 Perşembe 06:15
 CHP'de 'parazit' kimler?
 Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Türktaş, 10 senedir yapılan Gökbel Güreş Festivali ile milli sporun yaşatıldığını ve bunun onur kaynağı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Teşekkürün yanı sıra eleştirilerde de bulunan Türktaş, “Ama hem geçen sene hem bu sene siyaset karıştırıldı. Hem de fazlasıyla.  11-12 sene önce aynı güreşler Söbüçimen Yaylası’nda yapılıyordu. Orada o günün belediye başkanının yaptığı bir siyasi hatadan dolayı orası bitti. İnsanlar Gökbel'e sahip çıktı.  Bunu hatırlatmak isterim.  Yapılan iş milli bir güreşimiz ve ata sporumuz. Tekrar bunların yaşanmasını Alanya halkı olarak istemiyoruz” dedi.
‘DİREKT BELEDİYEYE VERİLMELİYDİ’
Alanya Belediyesi tarafından hizmet birimi olarak planlanan ancak valilik tarafından milli eğitime tahsis edilmesi konusunda açıklamasına devam eden Türktaş, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun iki okul karşılığında binaların belediyede kalması konusundaki görüşmelerine de tepki gösterdi. Türktaş, “Alanya'da yapılan tüm okulların yüzde 95'ini Alanya'daki hayırseverler yaptı. Öyle ya da böyle bu protokole gerek olmadan direkt Alanya Belediyesi'ne bu binaların devir edilmesini beklerdim. Alanya'nın malı Alanya'da kalmalı. Bir başkasına verilmemeli. Çünkü yapılanlar tüm hayırseverlerin katkısıyla yapıldı. Bu binalara el konulması yanlış idi diye düşünüyorum” dedi. 
‘UFAK TEFEK PARAZİT ÇIKABİLİR’
5-6 Eylül'de yapılacak olan CHP olağanüstü kurultayda Muharrem İnce’ye karşı mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini hatırlatan Türktaş, “”Şahsım itibariyle ben Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasındayım. Öbür arkadaşlarla da oturup konuşuruz. Nihayetinde kararımızın değişmeyeceğine inanıyorum. Şahsi kanaatim budur. Ben seçimler öncesinde partimizde bir bölünme olacağını düşünmüyorum. CHP küllerinden yeniden doğar. Ufak tefek parazitler çıkabilir. Her şey düzelecek. Çünkü CHP, cumhuriyetin ebedi bekçisidir. Bu yalnız CHP'nin içerisinde yok, diğer partilerde de cumhuriyetçi insanlar vardır. Ama ağırlığı CHP'nin içerisindedir” diye konuştu. 
 
 
 
Son Güncelleme: 21.08.2014 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81