Balıkçılar Kahvesi yıkılıyor

Alanya Limanı'nda bulunan ve yıllardır akıbeti belli olmayan Balıkçılar Kahvesi'nde dün sabah saatlerinde yıkım çalışmaları başladı.

Balıkçılar Kahvesi yıkılıyor

Alanya Limanı'nda bulunan ve yıllardır akıbeti belli olmayan Balıkçılar Kahvesi'nde dün sabah saatlerinde yıkım çalışmaları başladı.

21 Ağustos 2014 Perşembe 06:33
Balıkçılar Kahvesi yıkılıyor
 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yıkım kararı verdiği Balıkçılar Kahvesi'nin Alanya Kalesi birinci derece arkeolojik sit alanı içinde bulunduğu ve mülkiyetinin Hazine'ye ait olan yerde ruhsatsız olarak yapılanmasından dolayı yıkımına karar verildiği belirtildi. Daha önce de 'yıkıldı yıkılacak' diye konuşulan Balıkçılar Kahvesi'nde Belediye Başkanı Yücel'in talimatıyla dün sabah saatlerinde bölgeye gelen ekipler yıkım işlemlerine başladı. Alanya Belediyesi tarafından Alanya Su Ürünleri Kooperatifi'ne gönderilen yazıda, “Alanya Kalesi birinci derece arkeolojik sit alanı içinde bulunan 493 ada ve bir parselin kuzeyinde ve mülkiyeti Hazine'ye ait olan yerde tarafınızdan ruhsatsız olarak yapılan yapının yıkılması için tarafınıza verilmiş olan bir aylık süre dolmuş olup yapının yıkılmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu yapının 20.08.2014 (dün) tarihinde yıkımı yapılacaktır” ifadeleri yer aldı.
'BARINAĞIN TAMAMI BİZİM'
Kahvede yıkım çalışmaları sürerken açıklama yapan Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Çakır, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yıkım kararını uygun gördüğünü dile getirdi. Çakır, "Kahve yıkılıyor. Önümüzdeki günlerde neler olacak göreceğiz. Yıkım başladı. Bir şekilde başımızın çaresine bakarız. İstediğimiz yerde otururuz. Barınağın birazı değil, tamamı bizim” dedi.
 
Son Güncelleme: 21.08.2014 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81