'AHEP ilkleri gerçekleştirecek'

Alanya HEP Üniversitesi, ilk öğrencilerinin üniversiteye, akademisyenlere ve Alanya’ya uyumunu sağlamak için bir oryantasyon programı düzenledi.

'AHEP ilkleri gerçekleştirecek'

Alanya HEP Üniversitesi, ilk öğrencilerinin üniversiteye, akademisyenlere ve Alanya’ya uyumunu sağlamak için bir oryantasyon programı düzenledi.

15 Eylül 2014 Pazartesi 23:46
'AHEP ilkleri gerçekleştirecek'
Oryantasyon günü programı Alanya HEP Üniversitesi Mor Salon’da gerçekleşti. Programa Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, fakülde dekanları, akademik ve idari personel, öğrenciler ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını Rektör Sayın yaptı. Sayın konuşmasında “Türkiye’nin en önde gelen üniversitelerinden AHEP’e katılan yetkin öğretim üyesi ve araştırma görevlisi kadromuzla, alışılagelmiş müfredatlardan farklı çizgi ve yaklaşımdaki derslerle, bir yılda üç dönemden oluşan trimester sistemini uygulayacağız. Böylece sizler kendi branşlarınızda her yıl en az 3 ay uygulama yapma olanağı bulacaksınız. Kent içi üniversite olmamız, kurucu vakfımızın yapısı ve yerel ile bölgesel işverenlerle olan güçlü bağlantılarımızın sağlayacağı bu olanakla her öğrencimiz yaklaşık bir yıllık bir deneyimle mezun olacaksınız. Böylece zaten iş piyasasının koşulları göz önünde bulundurularak açılmış Bölümlerimizde öğrenim görerek; İngilizce eğitim ve ikinci yabancı dil öğrenme olanağı nedeniyle yurtiçinde ve dışında daha rahat iş bulabileceksiniz” diyerek öğrencilere başarılar diledi.
ŞEHİR TURU YAPTILAR
Program açılışından sonra öğrenciler akademisyenlerle bir araya gelerek, fakülteleri hakkında bilgi aldı ve merak ettikleri soruları yönelttiler. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, okul içindeki programın sona ermesiyle gezi trenlerine binerek Alanya şehir turu yaptılar.
 
Son Güncelleme: 15.09.2014 23:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81