Adem Er, Başkan Yardımcısı yapıldı

Alanya Belediye Başkan Yardımcılığı’na MHP'li eski İl Genel Meclis Üyesi Bayram Er'in oğlu, MHP’li Meclis Üyesi Adem Er getirildi.

Adem Er, Başkan Yardımcısı yapıldı

Alanya Belediye Başkan Yardımcılığı’na MHP'li eski İl Genel Meclis Üyesi Bayram Er'in oğlu, MHP’li Meclis Üyesi Adem Er getirildi.

21 Nisan 2014 Pazartesi 20:54
Adem Er, Başkan Yardımcısı yapıldı
Belediye Başkanı Yücel, Er’in bugünden itibaren göreve başlayacağını bildirdi. Yücel, meclis üyelerinden 3, memurlardan da 5 adet başkan yardımcısı atama hakkının bulunduğunu belirterek şuan için bir tanesini atadığını belirtti. Yücel, teknik konularda gerekli gördüğü için Er’i İnşaat Mühendisi olduğu için tercih ettiğini söyledi. Yücel, geriye kalan başkan yardımcılığı kadrosunun ileriki zamanlarda gelişmelere göre değerlendireceklerini ifade etti. Yücel, Ak Partili Büyükşehir ile irtibatı kolaylaştırması açısından Ak Partili bir meclis üyesini başkan yardımcısı olarak atayıp atamayacağı sorusuna “Ne Ak Parti bize, ne biz onlara öyle bir teklifte bulunmadık. Ama biz o istişarelerde hepsini değerlendiririz” dedi. 
ADEM ER KİMDİR?
14 Ağustos 1976 yılında Almanya’da doğdu. İlkokulu Almanya’da okudu. Orta ve lise eğitimini Alanya Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 2010 yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nde yüksek lisansını tamamladı. 2006 yılından itibaren kendi inşaat firmasını yönetiyor. İyi derecede Almanca, orta derecede İngilizce biliyor.
 
Son Güncelleme: 21.04.2014 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81