Pazarcı dostu Yücel

Esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarını her hafta ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu hafta Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası'nı ziyaret etti.

Pazarcı dostu Yücel

Esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarını her hafta ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu hafta Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası'nı ziyaret etti.

18 Aralık 2014 Perşembe 04:56
Pazarcı dostu Yücel
Esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarını her hafta ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu hafta Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası'nı ziyaret etti. Oda binasında düzenlenen toplantıya, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Pazarcı esnafının sorunlarını ve isteklerini Başkan Yücel'e ileten Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, “'Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel, seçimden önce de 'Her zaman pazarcının yanında olacağım' demişti. Başkanımız bu sözünde durarak her zaman bizim yanımızda oldu. Her türlü sorunumuzda bizleri dinleyerek çözüm noktasında buluştuk. Bugün de oda yönetimimiz ile kahvaltıda bir araya gelerek, esnafımızın sorunlarını ve taleplerini aktardık” dedi.
"PAZARCILARIN STANDARDI YÜKSELECEK"
Uzun yıllar kendisinin de pazarcılık yaptığını ve esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Hasan Yiğit, ''Pazarcılar Odası olarak esnafımızın sorunları konusunda her daim yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Pazar yerleri ve benzer konularda belediye ile görüş ve fikir alışverişinde bulunarak pazarcı esnafımızın sorunlarını çözüyoruz. Amacımız, pazarcı esnafını bir turizm kenti olan Alanya’da önemli bir noktaya çıkarmak” diye konuştu. Pazarcı esnafının sorunlarını çok yakından bildiğini belirten Başkan Yücel, “'Bugün pazarlarla ve benzeri konularla ilgili yapılacak ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Alanya merkez ve civar mahallelerde çok sayıda pazarcı esnafı geçimini bu işten sağlıyor. Bunun yanında birçok vatandaşımız da köylerinden gelerek ürünlerini pazarlarda satıyor. Bunlarla ilgili çalışmalarımız mevcut. Pazarcılar Odası ile sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.
 
Son Güncelleme: 18.12.2014 04:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81