Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncu yıldönümü etkinliklerine katılan Antalya Erzincanlılar Dernek Yöneticileri, kurtuluş coşkusunu memleketlerinin yaşamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Antalya’da yaşayan Erzincanlıları yaptıkları organizasyonlar ile bir araya getiren ve memleket hasretini gidermeye çalışan dernek yöneticileri, Kurtuluş Bayramı coşkusunu yöneticiler ile birlikte Erzincan’da yaşadılar.
            Antalya Erzincanlılar Dernek Başkanı Mustafa İlhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’ncu yıldönümü törenlerine katıldılar. 3 gün süresince Erzincan’da kalan Başkan İlhan ve beraberindekiler, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundular.
Kurtuluş Bayramı törenlerine katılan Antalya Erzincanlılar Dernek Başkanı Mustafa İlhan ve beraberindeki yöneticiler daha sonra Zafer Yürüyüşü ve Sıra Gecesi etkinliğine katılarak memleket hasreti giderdiler.
Erzincan’da başta Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Antalya Erzincanlılar Dernek Başkanı Mustafa İlhan, bu yıl farklı bir etkinlik yaparak Erzincan’daki kurtuluş bayramı törenlerine yönetim kurulu üyeleri ile katıldıklarını söyledi.
Antalya’da yaşayan Erzincanlılara bir araya getirmek, memleket özlemini gidermek, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına Antalya Erzincanlılar Derneğinin kurulduğunu ifade eden Antalya Erzincanlılar Dernek Başkanı Mustafa İlhan, “Biz Antalya’da 1989 yılında büyüklerimizin kurduğu bir derneğiz. Şuanda arkadaşlarımızla beraber Antalya’da Erzincanlıları temsil etmeye çalışan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Sivil toplum kuruluşu olarak her derneğin yaptığı gibi gurbet ellerden gelip yerleşen hemşerilerimize iyi gününde kötü günlerinde onların problemlerini çözmeye çalışıyoruz. İyi bir yönetim kurulumuz var. Ülkemizin menfaati olan bütün programlarda gurbetteki Erzincanlıların en iyi temsil edilmesi için aşk ile şevk ile çalışıyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.