Hoşgeldiniz  

Antalya 16 milyon turiste bu mesajı gönderecek

SEMİH KÖKEN | 21 Nisan 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya’ya gelen 16 milyon yabancı turistin her birine ‘Stay Home, Dream Antalya’ mesajı göndereceklerini açıkladı.

”Şu anda bir krizin ortasındayız ama…”

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, geçtiğimiz yıl Antalya’ya gelen 16 milyon yabancı turiste ‘Stay Home, Dream Antalya’ (Evde Kal Antalya’yı Hayal Et) mesajı göndereceklerini açıkladı. Koronavirüs salgınından sonra ilk toparlanacak sektörün turizm olacağını öne süren Karaloğlu, “Şu anda bir krizin ortasındayız ama bizim hem müşterilerimizle hem de dünyayla iletişime devam etmemiz lazım. Şunu dünyaya anlatmamız lazım; Antalya, dünyanın en güvenilir şehri, iki dünyanın sağlıklı şehri ki, bu salgını dünyada en iyi yöneten şehir olduğuyla ilgili de iletişim geliştirmemiz lazım” diye konuştu.

16 milyon turiste mesaj gönderilecek

Bu konuda yapılacak çalışma planını anlatan Vali Karaloğlu, “Niyetimiz şu, bir defa geçen sene bize 16 milyon insan geldiyse, bu 16 milyonun her biriyle ayrı ayrı iletişim kuralım istiyoruz. Onlara diyelim ki; ‘Stayhome, dream Antalya’, ‘Evde kal ama Antalya’yı hayal et’. Onlara elektronik mektupla, başka elektronik araçlarla ulaşıp tekrar kendimizi hatırlatmak istiyoruz ve pandemiden sonra da kendileri için güvenli ve sağlıklı bir şehir hazırlama noktasında gayret ettiğimizi de iletmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle