Annesini Kaybeden Dostlarını Yalnız Bırakmadılar

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2016 - 13:38, Güncelleme: 24.10.2016 - 13:38
 

Annesini Kaybeden Dostlarını Yalnız Bırakmadılar

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sanat Dostları üyeleri, geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden eski belediye başkanı Mustafa Uğur Okay'a, taziye ziyaretinde bulundu.  Okay’a başsağlığı dileyen Sanat Dostları Başkanı Ahmet Otman “Çok zamandır sizi ziyaret etmeyi düşünüyorduk bu hem insani vazifemizdi. Hem de başkanlık döneminizde Salihli’nin tanıtımı için kültür, şiir, edebiyat ve sanata verdiğiniz destekten dolayı bir ahde vefa borcuydu” dedi. Eski Başkan Okay’da taziye ziyaretlerinden dolayı Sanat Dostları üyelerine teşekkür etti. Ziyaret sonrasında Ahmet Otman son kitabı olan “Salihlili Olmak”, Osman Sağbaş’da piyasaya yeni çıkan “Güllerimin Boynu Bükük” isimli ilk şiir kitabını Okay’a hediye etti.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sanat Dostları üyeleri, geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden eski belediye başkanı Mustafa Uğur Okay'a, taziye ziyaretinde bulundu. 
Okay’a başsağlığı dileyen Sanat Dostları Başkanı Ahmet Otman “Çok zamandır sizi ziyaret etmeyi düşünüyorduk bu hem insani vazifemizdi. Hem de başkanlık döneminizde Salihli’nin tanıtımı için kültür, şiir, edebiyat ve sanata verdiğiniz destekten dolayı bir ahde vefa borcuydu” dedi. Eski Başkan Okay’da taziye ziyaretlerinden dolayı Sanat Dostları üyelerine teşekkür etti.
Ziyaret sonrasında Ahmet Otman son kitabı olan “Salihlili Olmak”, Osman Sağbaş’da piyasaya yeni çıkan “Güllerimin Boynu Bükük” isimli ilk şiir kitabını Okay’a hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.