Haberler

Anne ve babanın tüfekle vurulan çocukları için feryadı yürekleri dağladı

Güncelleme:

Aksaray'da iki grup arasında çıkan tartışmada otomobile yönelik tüfekle açılan ateşte 4 yaşındaki çocuk kafasından aldığı saçmalarla ağır yaralandı. Olayın hemen ardından araçtan çıkarılan yaralı çocuk yardım beklerken, bu sırada anne ve babasının çaresizliği ve feryatları yürekleri burktu.

Pınar Mahallesi Selçuk Bulvarı üzerinde yaşanan olayda Kenan D. (28) 68 FF 869 plakalı Renault marka otomobili ile bulvar üzerinde bulunan postaneye fatura yatırmak için durdu. Eşi Goncagül D. (25) ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan D.'yi araçta bırakarak postaneye giden Kenan D., burada sıra beklediği esnada eskiden husumetli olduğu Mevlaverdi E. (26) ile karşılaştı. Kenan D. ile Mevla Verdi E.'nin tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü.

Anne ve babanın tüfekle vurulan çocukları için feryadı yürekleri dağladı

SAÇMALAR ARAÇ İÇİNDE BEKLEYEN ÇOCUĞA İSABET ETTİ

Mevlaverdi E. olay yerine geldiği 68 ABK 970 aracındaki pompalı av tüfeğini alarak Kenan D.'nin aracına arka arkaya ateş açtı. Otomobilin camları kırılırken, tüfekten çıkan saçmalar araç içinde babasını bekleyen 4 yaşındaki Ramazan D.'nin başına isabet etti. Kanlar içerisinde kalan küçük çocuk ağır yaralanırken, annesi olayı yara almadan atlattı.

Anne ve babanın tüfekle vurulan çocukları için feryadı yürekleri dağladı

ANNE VE BABANIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Oğlunun yaralandığını fark eden anne Goncagül D., kanlar içindeki çocuğunu kucağına alarak dışarıya çıkardı. Kucağına aldığı çocuğun yarasına tampon uygulayan annenin "Ambulans" feryatları ve Baba Kenan D.'nin ise "Ramazan" diye dövünerek ağıtlar yakması yürekleri parçaladı.

Anne ve babanın tüfekle vurulan çocukları için feryadı yürekleri dağladı

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Ağır yaralanan küçük çocuk, ambulansın olay yerine ulaşmasıyla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı çocuğun, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

EKİPLER ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Olayın ardından polis ekipleri otomobiliyle olay yerinden kaçan Mevlaverdi E'nin peşine düştü. Bir süre sonra şüphelinin aracı polis ekipleri tarafından olay yerine yakın bir mevkide bulundu. Şüphelinin yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

Olay yerinden kareler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pınar Mahallesi Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

ömer:

İnsanın Tüyleri Dİken Diken Oluyor. O Pisliğe En ağır Ceza Verilmeli en Ağır.

50
1
yanıtYanıtla
mehmet kara:

keşke dediğin gibi olsa be abi inşallah öyle olur ne suçu var lan o bebenin ama çok hayal kırıklığına uğratıyor adalet sistemimiz malesef malesef hergün olanları görünce kahroluyorum adalet salıveriyor suç işlemiş katilleri malesef abi malesef

yanıt6
yanıt0
Tc:

Silah yasaklanmali... Kontrolsuz ce kimse edinmemeli ve silah yakalandiginda dogrudan agir yaptirimlarla karsi karsiya kalinmali.

40
6
yanıtYanıtla
Loyloyloyloy:

Bıçakçı ve cakicilarin devleti olmuş

41
4
yanıtYanıtla
süleyman özmen:

idam gelmeli usta bu iş böle olmaz çocuklara silah sıkan haneye tecevüz yapan askere polise silah sıkan asılmalı valiliklerin kaymakamlıkların önüne koyacan dar ağacını bak türkiyede olay kalıomu yazık en çok da acıdığım çocuklar diyevek başka bişşe bulamıyorum artık

39
3
yanıtYanıtla
:

Yazık Yavrum benim Seni inşallah ALLAH Anne Babana bağışlasın. Cocuk, Genç, Yaşlı, Kadın, demeden böyle silah sıkan canilerin ALLAH bin türlü cezalarını versin inşaallah toptan kahrolun canı yaratıklar.

32
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Amin güzel insan amin. . Gerçekten evladı olanlar için izlenemeyecek ve kahrolası bir haber. Ben bir babayım. Kendi evledım gözümün önüne geldi. Rabbim bu magandaların soyunu kurutsun. Bunları Allah kahretsin ne diyebiliriz ?? Hayvan başka bir hayvana bile bunu yapamaz. Ama bunlar rezil insanlar. Kendi evlatları söz konusu olunca kimseyi tanımaz ama başkalarının canı söz konusu olunca umurunda değil. . Allah sizi kahretsin. Soyunuz sopunuz kurusun cani yaratıklar sizi. !!

yanıt9
yanıt0
Turk:

Millet adamlığı delikanlılığı silahsız insana silah çekmek sanar olmuş. Bu sizin korkakliginizi ve acizliginizi gösterir. Reziller.

31
1
yanıtYanıtla
MUHAMMED:

ANASINI BÖYLE ÜLKENİN HER TARAF SAVAŞ ALANI . . DAHA BİRDE İÇERİDEKİ KATİLLERİ DIŞARI SALIYORLAR AF İLE ! KENDİ ELİMİZLE ÜLKENİN SONUNU GETİRİYORUZ.

24
3
yanıtYanıtla
MURAT:

BU ÜLKENİN GERÇEĞİ BU SİLAHI KABADAYILIĞI ERKEKLİK ZANNEDEN DOĞUŞTAN BAŞLAYAN YANLIŞ ÇOCUK YETİŞTİRME HASTALIĞI VE ZATEN TOPLUMUN GELDİĞİ DURUM VE İŞTE SONUCLARI BAKIN BAKALIM BİR DÜZGÜN HABER VARMI. RUH SAĞLIĞIM BOZULMASIN DİYE HABERLERE BAKMAMAYA ÇALIŞIYORUM. BİR İNSAN HAYATINA SON VERMEYİ KENDİNDE GÖREN CESARET SEBEBİ NE OLURSA OLSUN HASTALIKLI BİR RUHTUR İNSAN DEĞİLDİR OLAMAZ TANRIYA İNANIŞI YOKTUR.

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title