Ankaragücü’nde tempo yükseldi

Cumartesi akşamı Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 5’inci haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe’nin konuğu olacak olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde sürdürdü.

Ankaragücü’nde tempo yükseldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumartesi akşamı Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 5’inci haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe’nin konuğu olacak olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde sürdürdü. Cumartesi akşamı saat 20.00’de oynanacak olan mücadeleyi Galip Bitigen yönetecek

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü’nde yoğun tempo sürüyor. Sarı lacivertlilerin Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde yapılan antrenman aerobik koşu ile başladı. Ardından çabuk kuvvet çalışması yapan futbolcular antrenmanı fonksiyonel alanda taktiksel oyun ile tamamladı. Sarı lacivertliler, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün Beştepe Tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.

YOĞUN TEMPO

Öte yandan teknik direktör Metin Diyadin yapılan son antrenman öncesi futbolcularını orta sahada toplayarak kısa bir konuşma yapıp Fenerbahçe maçının önemine değindi. Diyadin, “Zorlu bir dönemden geçtiklerini ve İstanbul’da zorlu bir maça çıkacaklarını, bunun için bütün futbolcularından bu maça göre hazırlıklarını yapmaları ve bu maçı düşünmelerini istediği” öğrenildi. Diyadin daha sonra antrenmanı sık sık durdurup futbolcularını uyararak hata yapmamalarını istedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.