Haberler

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Galatasaray'ın Hakkı Yenmiştir

Güncelleme:

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Bizim isteğimiz, tüm kulüpler, hakemler ve yöneticiler adil olsun. Galatasaray'ın hakkı yenmiştir." dedi.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yiğiner, Türkiye'de hakem hatalarından dolayı futbol ortamının gerildiğini belirterek, "Galatasaray-Atiker Konyaspor maçından sonra bu noktaya geldik. Biz futbol konuşmak istiyoruz. Her şeyden önemlisi adaletli bir yönetim istiyoruz. Hakemlerin biraz daha dikkat etmesi lazım. Enerjimizi futbolun dışında harcamamamız gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN DA BURADA OLMASINI ARZU EDERDİK"

Galatasaray Kulübünün hakkında yapılan açıklama çekilene kadar vakfın toplantılarına katılmama kararını da değerlendiren Mehmet Yiğiner, şunları kaydetti: "Galatasaray Kulübünün de burada olmasını arzu ederdik. Birliğin ismi birlik. Galatasaray ve diğer kulüplerin de hakları korunacaktır. Bizim istediğimiz, tüm kulüpler, hakemler ve yöneticiler adil olsun. Galatasaray'ın hakkı yenmiştir. 2 puan kaybı olmuştur. ve biz hakem hatalarından dolayı futbolu konuşmuyoruz. O maçta bariz hakem hataları olmasaydı bugün bu soruları bize sormayacaktınız. Spor camiasının adil yönetildiği bir futbol ortamı istiyoruz. Türk futbolunun gelişmesini istiyoruz. Ilımlı ve güzel bir karar alacağımızı düşünüyorum."

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Galatasaray'ın Hakkı Yenmiştir

"HERKES EŞİT ŞARTLARDA YARIŞSIN"

MKE Ankaragücü'nün Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş, Atiker Konyaspor ve Antalyaspor maçlarında hakem hatalarından dolayı puanlar kaybettiğini vurgulayan Yiğiner, "Maddi ve manevi kaybımız oldu. Maçların adil bir şekilde yönetilmesini istiyoruz. Herkes eşit şartlarda yarışsın. Bu şekilde Türk futbolu değer kazanır." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Yiğiner Galatasaray Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (52)

mnr:

gs nin kuklası olmuşsun

9
17
yanıtYanıtla
aa:

tiner kokusu alıyorum

yanıt5
yanıt9
AKİF:

Hayırdır. . . . Ankaragücü başkanı Galatasaray''ın nesi oluyor? geçen sezon hakem trabzon galatasaray maçında trabzonlu oyuncuları biçerken nerdeydiniz fener ve gs kaybedip bjk kazandıkça sarayda birileri krizlere giriyor olmalı. . . Bu . . . . . . . ların ipleri saraya bağlı kendisi çıkıp konuşamıyor. . . . . . . . . larını konuşturuyor.

7
12
yanıtYanıtla
ASTARA:

8TAŞI KİM TAKAR KUŞ BEYİNLİ

yanıt5
yanıt3
37:

ADAM GİBİ BİR ADAM İŞTE GERÇEKLERİ GÖREN BİRİLERİ HALA VAR DEMEK Kİ. . . .

11
6
yanıtYanıtla
???? ?????:

Anakaragücü 0 galatasaray 8 ben umutmadim kimib hakki yendi o zamanlar

7
10
yanıtYanıtla
ender han:

KENDİ KULÜBÜNÜN HAKKINI SAVUNAMAYANLAR GS NİN HAKKINI SAVUNUYOR İŞTE TÜRK FUTBOLU

10
7
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

şıracı bozacı hikayesi. . .

10
6
yanıtYanıtla
Adnan60:

Sen 8-0 yenilip telafi edersin.

8
8
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ 1903:

Hadi ordan ne dediğin belli değil ankaralı. neymişte gese birliğe katılmayacakmış. katılırsan ekime katılmazsan kasıma. sanki çok önemlisinde. :)) Bildiride TFF ye Hüseyin Göçekin kızağa çekilmesi olayının iptali isteniyor. Bildirideki muhatap TFF-MHK. Cinconspor direk kendine yazılmış gibi kabul edip cevap veriyor. Sonrada Ali Dürüst bizim adamımız değil Ali dürüst bize çalışmaz diyor. Yalanını kendin ortaya çıkarttın Demekki TFF yi yöneten sensinki cevap veriyorsun. Dürüst olun conconlar.

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title