Ankara´dan madalya ile döndüler

Ankara´dan madalya ile döndüler

Ankara´da müsabakalara katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 6 sporcu ile 6 madalya kazandı.

 16-17-18 Haziran 2017 Tarihlerinde Ankara´da yapılan Turkcell Türkiye Yıldızlar Şampiyonası´na Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN ile birlikte giden "Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü"nden 6 sporcunun 6´sıda madalya kazanma başarısı göstermişlerdir. 

Şampiyona hakkında açıklama yapan Niyazi Gülhan; yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Yıl boyunca aralıksız çalışmalarımızın karşılığını elde ettiğimiz başarılarla bir nebze de olsa almış olduk. Erdek´te çalışma şartlarımız çok zor. Ama sporcularımla birlikte bütün zorluklara kulağımızı gözümüzü kapatıp, sadece işimize konsantre oluyoruz. Sonucunda da çok şükür emeğimizin karşılığını alıyoruz. Şimdi önümüzde son bir tane şampiyona kaldı. Ay sonunda bu şampiyonada da yine Türkiye Şampiyonlukları kazanmak istiyoruz. Sonrasında da yaz sezonu çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.
Bu yolda bizden desteğini esirgemeyen, yarışmalar için Kulübümüz Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübünü karşılıksız destekleyen İş Adamı Sayın Yaşar Ceyhun Mırız´a sporcularım, sporcularımın aileleri ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.
DERECELER:
-Emir Toğuşlu 4x400 Metre Türkiye Birincisi
-Zeliha Nur Altun 4x100 Metre Türkiye Birincisi
-Aleyna Çakmak 4x400 Metre Türkiye Birincisi
-Nil Uzer Yüksek Atlama Türkiye Üçüncüsü
-Umut Demir 4x400 Metre Türkiye Üçüncüsü
-Zihni Kamçı 4x400 Metre Türkiye Üçüncüsü



Anahtar Kelimeler: Ankara madalya döndüler
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli