Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Sağlıkçılara Yönelik Saldırıda 2 Kişi Tutuklandı

Ankara'da Sağlıkçılara Yönelik Saldırıda 2 Kişi Tutuklandı

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık çalışanlara yönelik saldırı girişiminde 5 şüpheliden 2'si tutuklandı. Öte yandan, olayın şüphelilerinin ifadeleri ile olaya ilişkin yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara’nın Keçiören ilçesinde, silahlı kavgada yaralanan ve kaldırıldığı Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde vefat eden kişinin yakınlarının, sağlık çalışanlarına saldırarak, ameliyathaneye girmeye çalışmasıyla ilgili soruşturmada bugün 5 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturmada, gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Lütfü Karakuş'a ifade verdi. 

Savcı Karakuş, şüphelilerden M.D.Ö ile S.K.'nın tutuklanması, Y.Ö, M.S.Ö ve B.O'.nu ise adli kontrol şartıyla salıverilmesi talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntüleri ihbar kabul ederek şüpheliler hakkında, 'kamu malına zarar verme' ve 'görevini yaptırmamak için direnme' suçlarından soruşturma başlatmıştı.

"Cama yumruk attım, kimseye şiddet uygulamadım"

"Cama yumruk attım, kimseye şiddet uygulamadım"

Tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S. K’nın, savcılıktaki ifadesinde 'Ölüm haberini alınca cama yumruk attım. Sağlık çalışanlarına yönelik bir eylemim olmadı. Kimseye şiddet uygulamadım' dediği öğrenildi. 

M.D.Ö’nün ise, 'Ölen kişi halamın oğlu. Öldüğü bilgisi gelince akrabalarla birlikte hastaneye gittik. Herhangi bir taşkınlık yapmadım' dediği belirtildi. 

Diğer şüphelilerin de ifadelerinde sağlık çalışanları ve hastaneye yönelik bir eylemlerinin olmadığını söyledikleri belirtildi.

Sağlıkçıların kendilerini saldırganlardan korumak için kapıyı tutması kameraya böyle yansımıştı 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 kişi tutuklandı

2 kişi tutuklandı

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.D.Ö ile S.K'yi, 'kamu malına zarar verme' ve 'görevini yaptırmamak için direnme' suçlarından tutuklarken, Y.Ö, M.S.Ö ve B.O'yu da adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Saldırıya ilişkin fotoğraflar çıktı

Saldırıya ilişkin fotoğraflar çıktı

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyla ilgili şüphelilerin kapıyı zorladıkları anlara ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. 

Fotoğraflarda şüphelilerin sağlık çalışanlarıyla tartıştıkları ve kapıyı yumrukladıkları görüldü. Hastanedeki olaya ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarından alınan fotoğraflarda Fırat Ö. ve Ahmet Ö.'nün hastaneye getirilişleri, ardından da Ahmet Ö.'nün eşinin girişteki bilgisayarı devirmesi yer aldı. 

Ayrıca canlandırma odası önünde grubun kalabalıklaşması, polisin barikat kurması ve olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler ile diğer bazı kişilerin sağlık çalışanlarının açılmaması için barikat kurdukları kapı ile o bölümün duvarlarını yumrukladığı görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
11
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Uzun

Hastane calisanlari korkudan sikayetci olmamis ,bu saldirganlardan tek sikayetci olan hastane bas hekimi.Saglik calisanlari hayati tehlike altinda herkes tar... Devamını Gör

Braunx

Bence bu tip yaratıkları elleri kelepçeli, kamera önünde tüm tv’lerde, yüzleri açık teşhir etmeli.

beetlejuice

Nasıl polise jandarmaya iş kıyafeti üzerideyken saldırmak suç sayılıyorsa doktorlarada bu olmalı ki kimse bişey yapmaya cesaret edemesin